VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Zevenaar

In Zevenaar maken steeds meer leden van de VvE de keuze om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder. Dit heeft verschillende redenen. Het VvE beheer wordt door de leden als intensief en tijdrovend ervaren. Eigenaren kiezen er vaak voor om hun tijd anders te besteden of bijvoorbeeld aan projecten voor de VvE. Het in de arm nemen van een VvE beheerder kent ook andere voordelen. Hierbij kunt u denken aan het hebben van een sparring partner of het op de hoogte blijven van de actuele wetgeving.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 VvE beheer Zevenaar

VT2000 VvE beheer bestaat al meer dan 20 jaar. In de portefeuille zijn opgenomen: complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, garageparken en bedrijventerreinen. De diensten die worden aangeboden zijn: het administratief beheer, het financieel beheer, het technisch- en bouwkundig beheer en het regelen van verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling.

VT2000 is SKW gecertificeerd. SKW is de afkorting van Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit certificaat is ontwikkeld door belanghebbende partijen, zoals: VGM NL, Aedes, vereniging van woningcorporaties en VvE Belang. Dit is het productcertificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren. Ieder jaar wordt de kwaliteit van de beheerder opnieuw getest en ieder jaar voldoet VT2000 aan de kwaliteitseisen.

VT2000 staat bekend als een professionele en betrouwbare VvE beheerder die altijd klaarstaat voor de klant. Met de 24/7 calamiteitendienst is VT2000 op elk moment van de dag bereikbaar, ook in geval van calamiteiten. Afspraken worden altijd nagekomen en er is een snelle afhandeling van onderhoudszaken. Door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) wordt ook het grootonderhoud op de juiste en duurzame manier ingepland. De Verenigingen van Eigenaren hebben hier op korte en lange termijn profijt van. De afhandeling van de overdracht van de oude beheerder naar VT2000 wordt volledig verzorgd. Ook voor het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren bent u op de goede plaats.

VT2000 werkt met het programma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaren. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie verder doorontwikkeld. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de Vereniging van Eigenaren 24/7 online beschikbaar. De klanten zijn erg enthousiast over Twinq in combinatie met VT2000.

Wilt u meer weten over VvE beheer in Zevenaar?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie voor het beheer van uw VvE in Zevenaar? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of als u meer wilt weten over onze werkwijze of de voordelen van het overstappen naar VT2000. Ons team staat voor u klaar, tel: 085-0410500 of mail naar info@vt2000.nl. VT2000 VvE beheer in Zevenaar is voor u de juiste keuze.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.