VvE verduurzaming

We merken dat het gebouw verduurzamen steeds meer gaat leven binnen VvE’s. VT2000 kan het proces om te komen tot een duurzaam gebouw voor u begeleiden. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het verduurzamen op natuurlijke momenten en in complete verduurzamingstrajecten.

VT2000 vindt het belangrijk om onze klanten hierin te ondersteunen. Wij hebben een eigen bouwkundig team voor de bouwbegeleiding en procesmanagers die het proces ondersteunen om te komen tot goede besluitvorming en juiste keuzes. Kennis is aanwezig op het gebeid van subsidies aanvragen en financiering waarbij VT2000 op alle gebieden de juiste ingangen en wegen kent.

Wij werken volgens een bepaald stappenplan waarin juiste en tijdige communicatie een essentieel onderdeel vormt van het verduurzamingstraject. 

Verduurzamen kunnen wij niet alleen. Alleen samen, eigenaren, VT2000, samenwerkingspartners, financiers en overheid kunnen wij op een succesvolle wijze uw gebouw verduurzamen waarbij ons devies is: duurzaam realiseren door realistisch te verduurzamen.

Wilt u hier meer over weten, neem contact met ons op.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.