VvE beheer woningbouwverenigingen

Het beheer van een VvE waarin een woningcorporatie eigenaar is, verloopt net iets anders dan het beheer van een VvE waarin alleen particulieren, de bewoners, eigenaar zijn. Een beheerder van woningbouwcorporatie VvE moet namelijk de wensen van zowel de huurders als de woningvereniging meenemen in haar besluiten. Ook hebben wij meerdere klanten waarbij er zowel sprake is van een mix van corporatiewoningen en woningen in particulier eigendom. Het is daarom van belang dat de beheerder begrijpt hoe een woningcorporatie werkt en wat de belangen van de bewoners en eigenaren zijn.

Uitbesteden beheer VvE woningbouwverenigingen
VvE beheer vraagt om meer kennis dan alleen over verhuur. Het omvat namelijk het groot onderhoud aan de gemeenschappelijke voorzieningen, de ledenadministratie, het organiseren van ledenvergaderingen, het bijhouden van het financiële kostenplaatje en nog meer taken. Om die reden kiezen steeds meer woningbouwverenigingen ervoor om het VvE beheer van hun complex uit te besteden aan professionele VvE beheerkantoren zodat zij hun handen vrij hebben voor de kerntaak van een corporatie: het verhuren van woningen. Als corporatie kunt u hiervoor bij VT2000 terecht.

VT2000 en beheer woningbouwverenigingen 
VT2000 is voor verschillende woningbouwcorporaties de vaste contractpartij voor het VvE beheer. Corporaties kunnen ervoor kiezen om hun totale VvE portefeuille aan ons uit te besteden of dit slechts deels te doen.

Als beheerder bezitten wij kennis over het huurrecht en begrijpen wij wat de wensen, belangen en plichten van woningcorporaties zijn. Door deze kennis kunnen wij de eigenaren van de VvE ondersteunen en het bestuur adviseren bij het nemen van beheerbeslissingen. VT2000 houdt alle eigenaren op de hoogte over het beheer en zorgt ervoor dat VvE informatie voor hen beschikbaar is. Bij conflicten tussen VvE en corporatie bemiddelt VT2000 actief om tot een goede oplossing te komen.

Op zoek naar een VvE beheerder voor uw woningbouwvereniging? Neem contact met ons op. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte en/of gaan met u in gesprek over wat wij voor uw VvE kunnen betekenen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.