VvE voor recreatieparken

Beheer VvE recreatieparken
Heeft een vakantiepark een VvE? Dat komt steeds vaker voor. Een vakantiepark heeft namelijk net als elke VvE gemeenschappelijke voorzieningen. Als er dan meerdere eigenaren zijn dan wordt een VvE opgericht.

Bij vakantie- en recreatieparken bestaat een appartementsrecht doorgaans uit een vakantiewoning, het privégedeelte. Deze recreatiewoningen kunnen door de eigenaar verhuurd worden aan derden, vaak via een commerciële verhuurorganisatie. Bij vakantieparken zijn veel verschillende partijen betrokken met eigen belangen. VT2000 houdt hierin het overzicht en zorgt voor de communicatie.

VT2000 beheer VvE recreatiepark
VT2000 ondersteunt al vele jaren VvE’s van vakantieparken door heel Nederland. Wij helpen VvE’s met het opstellen van een MJOP en een begroting, de communicatie met de eigenaren van de vakantiewoningen, het op orde houden van de administratie en het onderhoud van het park. Daarnaast zijn wij AFM-geregistreerd en mogen wij dus vakantieparken adviseren bij het afsluiten van VvE verzekeringen.

Op zoek naar een beheerder voor de VvE van uw vakantiepark? Neem contact met ons op via onze contactpagina. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor uw VvE.

Onderhoud recreatieparken VvE
Vanwege al deze verschillende belangen, wordt er bij het groot onderhoud rekening gehouden met de verhuurbaarheid van de woningen. Het groot onderhoud van een vakantiepark VvE heeft daarom als speerpunt de infrastructuur en dus de bereikbaarheid van het park. Zonder deze infrastructuur is verhuur van de woningen namelijk niet mogelijk. Dit onderhoud omvat onder andere de wegen, het groen, de straatverlichting, de bekabeling, de afvalvoorziening en de leidingen van het park. De planning van dit onderhoud wordt vastgelegd in een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Aan de hand van de jaarlijkse begroting en dit MJOP worden de ledenbijdragen vastgesteld.

In de statuten van de VvE is vastgelegd welke voorzieningen gemeenschappelijk zijn voor de eigenaren. Van deze voorzieningen wordt het onderhoud dus door de ledenbijdragen gefinancierd.

Diensten VT2000

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.