Bouwkundig beheer en meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

De instandhouding is de belangrijkste doelstelling van de VvE. Hiervoor is het noodzakelijk dat het onderhoud goed wordt uitgevoerd. VT2000 ondersteunt al veel jaren klanten met de uitvoering hiervan. Binnen VT2000 is een speciaal team met eigen technisch managers. Een groot deel van onze klanten maakt gebruik van de diensten van het team technisch management.

Het MJOP is de basis voor de werkzaamheden. Onze werkzaamheden voert VT2000 volgens een jaarlijkse vaste cyclus uit. Binnen het bouwkundige abonnement wordt jaarlijks een bezoek aan de VvE gebracht. Daarbij worden zaken steeds geïnventariseerd. Het planmatig onderhoud start met het bepalen welke onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd tot en met de nazorg aan toe.

Onze technisch managers zijn van verschillende markten thuis en hebben jarenlange ervaring opgedaan bij de begeleiding van verschillende trajecten. Als wij zelf de kennis niet in huis hebben, kunnen wij u altijd adviseren wat de beste opties zijn voor de VvE.

VT2000 werkt graag samen met de VvE aan het groot onderhoud van uw complex. Wij vertellen u hier graag meer over.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.