Advisering en extra voordelen

Met onze jarenlange ervaring en kennis in het beheer van Verenigingen van Eigenaars (VvE) kan het team van VT2000 u goed adviseren.

Opstarten van een nieuwe VvE
Vaak wordt VT2000 al direct bij de start betrokken bij de oprichting van een nieuwe VvE. Dit is van belang omdat zaken direct goed geregeld moeten worden. Dat bespaart u later veel zorgen. Het is belangrijk dat alle zaken rondom de oplevering van het complex goed worden georganiseerd. Het gebeurt anders in de praktijk nog wel eens dat hieraan geen aandacht wordt besteed. Dit terwijl het meeste geld in de gemeenschappelijke ruimtes zit, denkt u maar aan de schil van het gebouw en de gemeenschappelijke installaties. VT2000 ontzorgt de eigenaren, projectontwikkelaar, woningcorporaties en vastgoedbeleggers. Met de leden samen wordt gezorgd voor een actieve en prettig functionerende VvE.

 

Gratis inkoopvoordelen
Door onze jarenlange kennis en het grote aantal klanten die wij bedienen, kunnen wij veel geld voor uw VvE besparen. De VvE’en die bij VT2000 in beheer zijn maken gratis gebruik van deze (inkoop)voordelen. Naast het besparen van geld zorgen deze inkopen ook voor betere overige condities.

Gratis opstart van een nieuwe VvE en overnames van portefeuille Projectontwikkelaars en woningcorporaties adviseren en ondersteunen wij met de inrichting en opstart van de VvE. Hiermee kan onze kennis en ervaring worden ingebracht om een goede start te maken met de VvE. Bij de  overname van beheer portefeuilles hebben wij de juiste kennis in huis om dit op een gecontroleerde manier op te pakken en uit te voeren.
Advisering en extra voordelen VT2000

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.