VvE voor garageparken

VvE Beheer Garageparken
Een bijzonder soort VvE is die van een garagepark. Garageparken zijn anders in de zin dat zij niet bewoond worden, maar wel gemeenschappelijke delen en voorzieningen hebben die onderhouden moeten worden. Het beheer van een VvE voor een garagepark bestaat doorgaans uit het plannen en uitvoeren van het groot onderhoud, het afsluiten van verzekeringen, communiceren met de eigenaren en het bijhouden van de administratie. Door de beheerder wordt een (MJOP) opgesteld hierin vallen onder andere de schil van de garageboxen, de toegangswegen en de slagbomen. De eigenaren van een garagebox betalen een maandelijkse bijdragen zodat onderhoud tijdig uitgevoerd kan worden. VT2000 heeft jarenlange ervaring in het beheren van garageparken en kan hierdoor de eigenaren totaal ontzorgen

Extra voordelen bij VT2000:

  • Het in eigen beheer opmaken van een (duurzame) MJOP.

  • Direct mee verdienen op onze inkoopvoordelen voor o.a verzekeringen.

  • Het (in eigen beheer) verzorgen van schoonmaak/ huismeester diensten.

  • Het (in eigen beheer) verzorgen voor verhuur beheer voor garageparken.

  • 24-7 bereikbaarheid tijdens calamiteiten.

  • 24-7 online inzicht in de lopende zaken in uw garagepark.

  • Groot netwerk met specialistische (onderhoud)bedrijven voor garageparken.

Samen groeien
VT2000 is de vaste partner van Garagepark Nederland, de grootste aanbieder van kwalitatief hoogwaardige garageboxen in Nederland. Waar je Garagepark Nederland tegenkomt, kom je VT2000 tegen. Bij VT2000 werken beheerders met een jarenlange ervaring met garageparkbeheer. Zij ondersteunen garageparken met het vinden van specialistische onderhoudsbedrijven, het aanstellen van parkbeheerders en het bijhouden van de administratie, waaronder het verwerken van de BTW- en ledenbijdragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van VT2000 voor uw garagepark? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.