Referenties

VvE “de Boeg” Barendrecht
VvE de Boeg te Barendrecht heeft in totaal 84 appartementsrechten. Hiervan zijn 63 in eigendom van de woonvereniging Patrimonium Barendrecht en 21 in eigendom van individuele eigenaren. VvE de Boeg is begin 2014 overgestapt naar VT2000. Dit bedrijf voert naar volle tevredenheid het financieel, administratief en technisch beheer uit voor onze vereniging. Het huidige bestuur ervaart de samenwerking met deze beheerder als volgt: ‘Onze ervaringen met VT 2000 zijn zeer goed’ VT 2000 is altijd op zoek naar de juiste oplossing voor zowel grote als kleine problemen. Ook de wijze waarop VT2000 communiceert met de bewoners en bestuur is zonder meer goed te noemen, maar ook correct en duidelijk. “Kortom VT 2000 is een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Ahmed Khoulali

Voorzitter bestuur / VvE de Boeg

4/5
Belangenvereniging
Kennis van zaken, alertheid en persoonlijke aandacht van het beheerkantoor waren voor ons de reden waarom wij als VvE destijds voor VT2000 hebben gekozen. Deze elementen in de samenwerking ervaren onze leden, het bestuur en ik nog steeds.

Chris Timmermans

Voorzitter / Belangenvereniging Kijkduinsestraat 830 – 926

5/5
VvE Langevoort
Als jaren voorzitter en bestuurslid heb ik sinds ( het jaartal erbij zetten wanneer we gestart zijn met VT2000) we met VT2000 samenwerken een zeer goede ervaring met jullie bedrijf opgedaan. Betrokkenheid, goede service en meedenken bij problemen met het maken van oplossingen.Onze VvE Langevoort is zeer tevreden.

Umberto

Voorzitter / VvE Langevoort

5/5

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.