VvE La Fortezza

Als bestuurslid van een grote VvE met zes onder splitsingen is VT 2000 benaderd om het beheer van alle 4 koop VvE’s te voeren en van de hoofdvereniging. Twee onder splitsingen behoren toe aan een belegger waarvoor VT 2000 het beheer niet voert. Een complexe situatie derhalve. Ik kan alleen voor mezelf spreken als voorzitter van een van de koop VvE’s en als een van de drie leden van het hoofdbestuur. Het is voor mij een verademing te ervaren dat het beheer van de vereniging La Fortezza nu wel goed gevoerd wordt. De verslagen van de vergaderingen komen per ommegaande naar mij toe. De financiële verantwoording wordt goed en in samenspraak met de financieel adviseur van de hoofdvereniging naar wens uitgevoerd. Als lid van het bestuur ervaar ik het beheer van onze VvE als adequaat, en secuur. Dat heb ik anders meegemaakt bij een beheerder die procedures niet juist volgde waardoor de vereniging grote financiële schade heeft geleden. Het meedenken van VT 2000 en het account manager schap voor onze VvE’s is voor onze VvE klantgericht en wordt naar volle tevredenheid uitgevoerd. Heel kort kan ik de overeenkomst met VT 2000 omschrijven met “what you see is what you get!”
Alfons Schmitz
Voorzitter / VvE La Fortezza Hoofdvereniging Nuova Campagna

VvE “de Boeg” Barendrecht

VvE de Boeg te Barendrecht heeft in totaal 84 appartementsrechten. Hiervan zijn 63 in eigendom van de woonvereniging Patrimonium Barendrecht en 21 in eigendom van individuele eigenaren. VvE de Boeg is begin 2014 overgestapt naar VT2000. Dit bedrijf voert naar volle tevredenheid het financieel, administratief en technisch beheer uit voor onze vereniging. Het huidige bestuur ervaart de samenwerking met deze beheerder als volgt: ‘Onze ervaringen met VT 2000 zijn zeer goed’ VT 2000 is altijd op zoek naar de juiste oplossing voor zowel grote als kleine problemen. Ook de wijze waarop VT2000 communiceert met de bewoners en bestuur is zonder meer goed te noemen, maar ook correct en duidelijk. “Kortom VT 2000 is een fijn bedrijf om mee samen te werken.”
Ahmed Khoulali
Voorzitter bestuur / VvE de Boeg

Belangenvereniging

Kennis van zaken, alertheid en persoonlijke aandacht van het beheerkantoor waren voor ons de reden waarom wij als VvE destijds voor VT2000 hebben gekozen. Deze elementen in de samenwerking ervaren onze leden, het bestuur en ik nog steeds.
Chris Timmermans
Voorzitter / Belangenvereniging Kijkduinsestraat 830 – 926

VvE Langevoort

Als jaren voorzitter en bestuurslid heb ik sinds ( het jaartal erbij zetten wanneer we gestart zijn met VT2000) we met VT2000 samenwerken een zeer goede ervaring met jullie bedrijf opgedaan. Betrokkenheid, goede service en meedenken bij problemen met het maken van oplossingen.Onze VvE Langevoort is zeer tevreden.
Umberto
Voorzitter / VvE Langevoort