Over VT2000 beheer

Over VT2000

VT2000 VvE Beheer is een landelijk werkend VvE beheerkantoor. Ons werk voeren wij uit vanuit verschillende vestigingen in het land. Bij VT2000 vindt u alle diensten voor uw VvE onder één dak: van financieel administratief beheer tot bouwkundig advies en 24/7 technisch beheer. Onze experts werken oplossingsgericht en leveren maatwerk: u kiest zelf welke diensten u bij ons afneemt. Bij calamiteiten hebben wij een nooddienst, die u helpt met een passende oplossing.

VT2000 is in 1997 opgericht. De naam is afgeleid van de voornamen van de twee zussen die aan de wieg stonden van het bedrijf: Vera en Toke. Meer dan twintig jaar later houden Toke, haar man Pieter en een team van specialisten VT2000 draaiende.

Over VT2000 beheer-min
Over VT2000
Over VT2000 beheer 3-min

Sinds 1997 is het aantal VvE’s dat bij ons in beheer is gestaag gegroeid. Daarom hebben wij inmiddels verschillende experts in dienst om het complete beheer van een VvE uit te voeren. Dat is naast kosten- en tijdbesparend ook overzichtelijker voor VvE’s. VT2000 is SKW-gecertificeerd en geregistreerd bij de AFM. Door die registratie mogen wij u adviseren over het afsluiten van verzekeringen voor uw VvE. Daarnaast helpen wij VvE’s met advies bij het combineren van duurzaamheid en onderhoud.

Het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) ziet VT2000 als basis voor het beheren en onderhouden van een VvE en het opstellen daarvan als een kernactiviteit. Voor het opstellen van een MJOP werken onze bouwkundigen nauw samen met de VvE’s. Vanuit die basis kan verder worden gewerkt aan het invullen van de onderhoudswerkzaamheden.

Wij vinden het belangrijk om duidelijkheid te geven aan VvE’s over het onderhoud en beheer van de VvE en onze diensten. Daarom heeft elke VvE in ons beheer een persoonlijk portaal en zijn wij bij noodgevallen altijd telefonisch bereikbaar.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.