VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Overbetuwe

Het besluit om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder wordt steeds vaker genomen door Verenigingen van Eigenaren in Overbetuwe. Voor het beheren van een Vereniging van Eigenaren is veel tijd en kennis nodig. Eigenaren geven aan vaak niet goed genoeg tijd te hebben om het beheer zelf uit te voeren en kiezen ervoor om het beheer uit te besteden. Wanneer het beheer uit wordt besteed aan een professionele VvE beheerder, hebben de eigenaren meer tijd voor andere zaken. Het is belangrijk om een professionele VvE beheerder te herkennen. Een professionele beheerder van Verenigingen van Eigenaren is op elk moment van de dag bereikbaar en communiceert goed. Daarnaast is een SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) certificering en ingeschreven staan bij het AFM (Autoriteit Financiële Markten) een must voor een goed VvE beheerkantoor.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 VvE beheer Overbetuwe

VT2000 is ruim 20 jaar geleden opgericht en heeft veel ervaring in het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Op dit moment zijn er honderden tevreden Verenigingen van Eigenaren in beheer bij VT2000. De VvE’s zijn verspreid over heel Nederland. VT2000 staat bekend als een betrouwbare VvE beheerder die altijd bereikbaar is voor de klant. Tevens is er een 24/7 calamiteitendienst, waardoor problemen snel en goed kunnen worden verholpen. De VvE’s kunnen een keuze maken uit meerdere pakketten. Het totaalbeheer kan ook worden verzorgd. Er zijn eigen bouwkundigen aanwezig.

Bij het uitbesteden van het beheer kunt u denken aan o.a. het administratief beheer, het financieel beheer, het technisch- en bouwkundig beheer en het regelen van verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling. In de portefeuille zijn opgenomen: complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, garageparken en bedrijventerreinen. VT2000 is in het bezit van het SKW-certificaat. Dit geeft de kwaliteit van het beheerkantoor aan. Het certificaat is een aantal jaren geleden voor het eerst ontvangen. Elk jaar wordt de kwaliteit van de VvE beheerder opnieuw getest om te controleren of de kwaliteit aanwezig is gebleven. Daarnaast staat VT2000 ingeschreven bij het AFM. Hierdoor heeft VT2000 veel kennis van financiële zaken en kan hier ook adviezen over geven over verzekeringen. Er wordt gewerkt met het programma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor VvE’s. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie verder doorontwikkeld. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de VvE 24/7 online beschikbaar. De klanten zijn erg tevreden over Twinq. Er is bij VT2000 tevens een gratis overstapservice.

Contactgegevens VT2000 VvE beheer Overbetuwe

Voor meer informatie of vragen over VvE beheer in Overbetuwe kunt u onze specialisten mailen via: info@vt2000.nl. Bent u benieuwd wat onze bestuurders voor uw Vereniging van Eigenaren kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons met betrekking tot het uitbesteden van het bestuur of administratie van uw Vereniging van Eigenaren, via het volgende telefoonnummer: 085-0410500. VT2000 VvE beheer staat op ieder moment van de dag voor u klaar.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.