VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Wijchen

Het beheren van een Vereniging van Eigenaren omvat een breed takenpakket. De diversiteit in het beheer is niet alleen een reden om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder, maar ook de kennis en tijd die er mee is gemoeid. Als uw Vereniging van Eigenaren in Wijchen ook behoefte heeft aan het uitbesteden van (een deel van) het beheer, dan zijn ze bij VT2000 aan het juiste adres. VT2000 is gecertificeerd door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) en heeft een vergunning bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Doordat VT2000 zowel het totaalbeheer uit handen kan nemen als een deel van het beheer, is dit een voordeel voor de VvE.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 VvE beheer Wijchen

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen aan welke diensten de VvE behoefte heeft. VT2000 helpt graag met de inventarisatie hiervan. Deze professionele beheerder kan ervoor zorgen dat de Vereniging van Eigenaren ontzorgd wordt. Voor bouwkundige begeleiding, het uitvoeren van de bestuurstaken en het opstellen of actualiseren van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) bent u bij VT2000 aan het juiste adres. Het is niet alleen mogelijk om het totale beheer uit handen te geven, maar ook een deel van het beheer. De diensten worden namelijk modulair aangeboden. Er is een vast beheerteam per Vereniging van Eigenaren dat veel kennis van zaken heeft. Er zijn korte communicatielijnen en zaken kunnen snel en adequaat worden opgepakt. Daarnaast is VT2000 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor calamiteiten. Voor iedere Vereniging van Eigenaren is er een eigen portal binnen het programma Twinq. Op deze portal kan de status van een actie worden gevolgd en staan de voor de VvE belangrijke stukken. Om de overstap naar VT2000 nog makkelijker te maken, attenderen wij u graag op het stappenplan en de GRATIS overstapservice. Informatie over deze service is te lezen op de website. VT2000 staat bij haar klanten bekend als een betrouwbare VvE beheerder dat de gemaakte afspraken altijd nakomt en ook garant staat voor het leveren van een uitstekende kwaliteit. Er wordt gezorgd voor een snelle afhandeling van onderhoudszaken.

Benieuwd naar de precieze mogelijkheden voor uw VvE in Wijchen?

Onze collega’s zijn u graag van dienst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij VT2000 en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem contact op via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor. VT2000 VvE beheer in Wijchen is voor Verenigingen van Eigenaren een uitstekende keuze.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.