VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Boxmeer

Steeds meer Verenigingen van Eigenaren in Boxmeer vragen ondersteuning van een professioneel VvE beheerkantoor. Van de vrijwilligers wordt steeds meer verwacht. Er is veel tijd nodig voor het beheer van een Vereniging van Eigenaren en daarnaast is ook nog brede kennis vereist. Veel Verenigingen van Eigenaren vragen op dit moment aan VT2000 VvE beheer, ondersteuning als beheerder. VT2000 is SKW gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Bovendien staat VT2000 ook ingeschreven bij het AFM.  AFM staat voor Autoriteit Financiële Markten. Het komt zelden voor dat een beheerder van Vereniging van Eigenaren het SKW certificaat in handen heeft en ook nog eens ingeschreven staat bij het AFM. Bij VT2000 kan het gehele beheer uit handen worden genomen, maar ook een deel van het beheer. Hier moet van te voren goed over nagedacht worden door de Verenigingen van Eigenaren. Als het beheer uit handen wordt gegeven, houden de leden veel tijd over voor andere zaken. Voor uw VvE in Boxmeer kan dit een uitkomst zijn.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 VvE beheer in Boxmeer

VT2000 is een VvE beheerder die ruim 20 jaar actief is en een jarenlange ervaring heeft opgebouwd. VT2000 wordt door klanten gekenmerkt als een betrouwbaar bedrijf dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaarstaat om de Verenigingen van Eigenaren te ondersteunen. Er zijn concurrerende tarieven en door collectieve inkoop wordt er veel geld bespaard voor de Vereniging van Eigenaren. Het complete beheer kan worden verzorgd door VT2000, in de portefeuille zijn opgenomen: complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, garageparken en bedrijventerreinen. Het gehele scala aan diensten wordt aangeboden. Hierbij kunt u ook denken aan de bouwkundige begeleiding en het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen. Bij dit laatste kan het duurzaamheidsvraagstuk opgenomen worden. In hoofdlijnen zijn de diensten onder te verdelen in het administratief beheer, financieel beheer, technisch- en bouwkundig beheer en het regelen van verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling. VT2000 maakt gebruik van Twinq. Hiermee hebben eigenaren volledig inzicht in de administratie van de VvE. Hierdoor is VT2000 open en transparant naar de klant toe. Er is een vaste beheerder voor de Vereniging van Eigenaren en een vast team. Door te werken met vaste aanspreekpunten worden eigenaren altijd klantvriendelijk en prettig geholpen. Bij VT2000 als beheerder is uw VvE voor het beheer aan het juiste adres.

Gratis overstapservice en meer informatie over het beheer van uw VvE in Boxmeer

Om de VvE te helpen bij de overstap is er een stappenplan en een GRATIS overstapservice. Onze collega’s helpen u graag verder als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie over VvE beheer in Boxmeer. Uw VvE is in goede handen bij VT2000 VvE beheer in Boxmeer.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.