VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Oss

Op welke manier laat u uw Vereniging van Eigenaren beheren? Neemt u het beheer zelf in handen of vraagt u een professionele beheerder om hulp? In het laatste geval is VT2000 een goede oplossing. Wij zijn in staat om het hele beheer uit handen te nemen. De diensten die worden aangeboden zijn: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, verzekeringen en schades, het bestuur en administrateur, het geven van adviseringen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice. Het is dus een totaalplaatje.

VT2000 is niet alleen werkzaam als beheerder in Oss. U kunt ons ook inschakelen voor uw VvE beheer in Den Bosch, Vught, Vlijmen, Rosmalen en Oss.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VvE beheerder VT2000 in Oss

VT2000 heeft al een aantal jaren het SKW certificaat in handen. Dit is een heel waardevol certificaat voor beheerders van Vereniging van Eigenaren. SKW is het productcertificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren. Dit is ontwikkeld door belanghebbende partijen zoals: VvE belang, VGM NL en Aedes vereniging van woningcorporaties. VT2000 staat ook ingeschreven bij het AFM en kan alle verzekeringszaken afhandelen van advisering tot schadeafhandeling. Vereniging van Eigenaren die bij VT2000 in beheer zijn, hebben een eigen portal binnen het programma Twinq, waar de belangrijkste stukken voor de Vereniging van Eigenaren op gepubliceerd staan. Leden hebben 24/7 toegang tot deze portal door middel van een persoonlijke inlogcode. Daarnaast kunnen klanten vrijblijvend en geheel kosteloos gebruikmaken van flinke inkoopvoordelen. VT2000 maakt zich hard voor een goede communicatie. Aan elke Vereniging van Eigenaren wordt een vast beheerteam gekoppeld, zodat vragen en meldingen adequaat in behandeling kunnen worden genomen. Bovendien kunt u bij calamiteiten ook buiten kantooruren altijd terecht.

Wilt u meer weten over VT2000 voor het VvE beheer in Oss?

VT2000 bestaat op dit moment al ruim 20 jaar en heeft zich al die tijd bezig gehouden met het goed beheren van Vereniging van Eigenaren. VT2000 is gecertificeerd en staat ook ingeschreven bij het AFM. Wij zijn een dienstverlenende organisatie en stellen voor elke VvE een enthousiast team samen dat veel kennis van zaken heeft en altijd voor u klaar staat. Wij hebben korte communicatielijnen en een persoonlijk aanspreekpunt. Voor calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar. Met onze gratis overstapservice wordt de klant ontzien en is goed VvE beheer altijd binnen handbereik. U kunt hierover meer lezen op de website. Voor al uw vragen en/of opmerkingen kunt u ons bellen, 085-0410500 of mailen naar info@vt2000.nl. Onze ervaren collega’s helpen u graag verder. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het beheer van uw VvE in Oss.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.