VvE Beheer VT2000

VvE beheer Oude IJsselstreek

Professionele VvE beheerders krijgen steeds meer aanvragen van VvE’s om een deel of zelfs het totale VvE beheer te verzorgen. De redenen hiervoor zijn divers, maar de hoeveelheid tijd en know how die nodig is om het VvE beheer in goede banen te kunnen leiden, zijn de voornaamste redenen om het VvE beheer over te laten aan een professionele VvE beheerder. Afhankelijk van de wensen van de VvE in Oude IJsselstreek kan ervoor gekozen worden om alle taken inzake het VvE beheer uit handen te geven, maar het is ook mogelijk om een deel door een professionele VvE beheerder te laten uitvoeren. Het is van belang dat de VvE vooraf inventariseert aan welke diensten zij behoefte heeft, zodat op zoek gegaan kan worden naar een passende VvE beheerder. Niet elke VvE beheerder kan namelijk het totale VvE beheer verzorgen. Een voor Oude IJsselstreek professionele VvE beheerder, die zowel het totale als een deel van het VvE beheer kan verzorgen, is VT2000 VvE beheer Oude IJsselstreek. Bovendien heeft VT2000 een vergunning bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Hoewel het geven van advies over verzekeringen één van de taken van een VvE beheerder is, hebben lang niet alle VvE beheerders zo’n vergunning. Daarnaast is VT2000 ook gecertificeerd door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen).

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

De diensten die VT2000 kan leveren betreft VvE beheer in Oude IJsselstreek.

Eerst moet in kaart worden gebracht aan welke diensten de VvE in Oude IJsselstreek behoefte heeft. Is het wenselijk om het totale VvE beheer uit handen te geven of liever een deel? Deze inventarisatie kan door de VvE zelf gedaan worden, maar uiteraard wil VT2000 u hierbij helpen. Het is mogelijk om dit bij u op het complex of bij VT2000 op kantoor door te nemen. Aangezien VT2000 het totale VvE beheer kan verzorgen is het mogelijk om alle diensten uit handen te geven, inclusief bouwkundige begeleiding en het opstellen of actualiseren van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). VT2000 VvE beheer Oude IJsselstreek adviseert om het MJOP als basis te nemen voor de planning van het groot onderhoud en de financiële begroting. Uiteraard hoeft niet het totale VvE beheer bij VT2000 ondergebracht te worden. VT2000 VvE beheer Oude IJsselstreek werkt met modulaire diensten, zodat het ook mogelijk is om slechts bepaalde pakketten af te nemen. Zo wordt er dus nooit betaald voor diensten die uw VvE niet gebruikt. VT2000 werkt met korte communicatielijnen en vindt openheid naar de klant toe erg belangrijk. Elke VvE wordt gekoppeld aan een vaste beheerder en een vast team. Klanten vinden dit fijn, omdat zij een vast aanspreekpunt hebben en bovendien zorgt het voor persoonlijker contact tussen beheerder en klant. Naast de bereikbaarheid tijdens kantooruren, staat er buiten kantoortijd ook altijd een calamiteitenteam voor u klaar waardoor VT2000 24/7 bereikbaar is. Openheid naar de klant komt naar voren in de persoonlijke portal binnen het programma Twinq. Elke VvE heeft zo’n eigen portal waar de voor de VvE relevante documenten kunnen worden gelezen. Ook de status van een actie kan hier worden gevolgd. Indien u voor VT2000 kiest, wordt ook voor uw VvE een persoonlijke portal aangemaakt. Dat is niet het enige wat VT2000 voor haar klanten doet. VT2000 maakt zich ook hard voor flinke inkoopvoordelen, waar klanten vrijblijvend en geheel kosteloos gebruik van kunnen maken. Overweegt u om over te stappen naar VT2000 dan attenderen wij u graag op het stappenplan en de GRATIS overstapservice die VT2000 biedt. Meer informatie hierover is te vinden op de website. Tevens zijn hier ook referenties van onze klanten te lezen.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Meer informatie over uw VvE beheerder en VT2000 in Oude IJsselstreek?

Onze vakkundige collega’s helpen u graag indien u nog vragen heeft over de bijdrage die VT2000 kan leveren aan het VvE beheer in Oude IJsselstreek of omgeving en/of u graag een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. VT2000 VvE beheer Oude IJsselstreek is bereikbaar via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij ons op kantoor, de bezoekadressen of bij u ter plaatse te komen.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.