VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Duiven

In de laatste jaren hebben steeds meer Verenigingen van Eigenaren ervoor gekozen om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder. Desondanks zijn er toch nog eigenaren die het beheer zelf verzorgen. Er is een groep vrijwilligers die er veel plezier aan beleeft. De groep die het als tijdrovend ervaart en een zware vrantwoordelijkheid ervaart wordt steeds groter. De tendens is dat steeds meer VvE’s ervoor kiezen om het VvE beheer uit te besteden. Als de VvE kiest voor het juiste beheerkantoor dan is het ook nog mogelijk dat er kostenvoordelen worden gerealiseerd voor de VvE. Met de hulp van een professioneel beheerkantoor kan er geld en tijd bespaard worden. VT2000 denkt altijd met de klant mee en is 24 uur per dag bereikbaar. VT2000 is zeer geschikt voor uw VvE in Duiven.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VvE beheer in Duiven en VT2000

Het dienstenpakket dat wordt aangeboden door VT2000 in Duiven bestaat uit de onderdelen: het administratief beheer, het financieel beheer, het technisch- en bouwkundig beheer en het regelen van verzekeringszaken inclusief de schadeafhandelingen. Een VvE kan ervoor kiezen om het gehele dienstenpakket af te nemen of onderdelen. Het is van belang om vooraf een inventarisatie te houden aan welke diensten behoefte is. VT2000 verzorgt het complete beheer en/of bestuur van complexen, verspreid door heel Nederland. Complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, garageparken en bedrijventerreinen zijn in de portefeuille opgenomen.

Waarom kiest u voor uw VvE beheer in Duiven VT2000 als beheerder?

VT2000 is een beheerder die al ruim 20 jaar geleden is opgericht en sindsdien zich altijd heeft bezig gehouden met het beheren van Verenigingen van Eigenaren. In deze jaren is veel ervaring opgedaan en is er veel bereikt. Er is onder andere een SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) certificaat ontvangen een aantal jaren geleden. Dit zegt veel over de kwaliteit die elke dag wordt geleverd. Er is veel kennis en knowhow in huis. VT2000 wordt gekenmerkt als een betrouwbaar en professioneel bedrijf die altijd beschikbaar is voor de klant. Er wordt gestreefd naar een goede communicatie. Aan elke Vereniging van Eigenaren wordt een vast beheerteam gekoppeld, zodat vragen en meldingen op een goede manier in behandeling kunnen worden genomen. Bovendien kunt u bij calamiteiten ook buiten kantooruren altijd terecht. Er zijn concurrerende tarieven en door de inkoopvoordelen besparen wij veel geld voor de VvE en er is daarnaast een gratis overstapservice. Ten slotte maakt VT2000 gebruikt van het online softwareprogramma Twinq, waarmee er openheid van zaken gegeven wordt in uw financiën en VvE-stukken. Dit zijn maar enkele redenen waarom VT2000 aantrekkelijk is voor u, de andere voordelen kunt u op onze site vinden.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Contactgegevens

Voor meer informatie over VT2000 VvE beheer Duiven kunt u mailen naar info@vt2000.nl of op onze site www.vt2000.nl kijken. Wilt u weten wat VT2000 voor u kunt betekenen? Bel dan vrijblijvend met een van onze professionele VvE beheerders op 085-0410500. Graag maken wij u attent op onze gratis overstapservice.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.