VvE Beheer VT2000

VvE beheer Rheden

Professionele VvE beheerders spelen hedendaags een steeds grotere rol bij VvE beheer. VvE’s zoeken steeds vaker ondersteuning, omdat het VvE beheer erg intensief en tijdrovend is. Door delen van het VvE beheer of zelfs het totale VvE beheer uit te besteden, wordt de VvE gedeeltelijk of geheel ontzorgd. Belangrijk is wel dat de VvE vooraf bedenkt welke taken uitbesteed wensen te worden en welke taken de VvE nog zelf wil blijven uitvoeren. Aan de hand van deze inventarisatie kan op zoek gegaan worden naar een professionele VvE beheerder, die de desbetreffende taken kan uitvoeren. Niet elke VvE beheerder kan het zogenoemde totaalbeheer verzorgen. Een geliefde VvE beheerder die dit wel kan, is VT2000. Behalve dat VT2000 gecertificeerd is door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen), is deze VvE beheerder ook bevoegd om advies te geven op verzekeringsgebied dankzij de vergunning bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Niet alleen kunt u VT2000 inschakelen voor uw VvE beheer in Rheden. Ook zijn wij actief als beheerder in Arnhem, Renkum en Ede.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Wat VT2000 kan bieden

VT2000 is een VvE beheerder die het totale VvE beheer kan verzorgen. Ook het opstellen/actualiseren van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en bouwkundige begeleiding vallen hieronder. De diensten die VT2000 kan leveren, zijn modulair ingedeeld. Dit betekent dat het ook mogelijk is om alleen bepaalde diensten af te nemen bij VT2000. De inventarisatie van welke taken door de VvE uitbesteed wensen te worden, is geheel aan u. Uiteraard wil VT2000 hier ook bij helpen. Er wordt dan samen gekeken aan welke diensten de VvE behoefte heeft. Indien uw VvE in Rheden kiest voor VT2000, profiteert u van de GRATIS overstapservice en het stappenplan van VT2000. Daarnaast kunnen klanten van VT2000 vrijblijvend en geheel zonder kosten profiteren van flinke inkoopvoordelen. Dat is niet alles wat VT2000 voor haar klanten doet. Iedere VvE heeft ook een eigen portal binnen het programma Twinq, waar de voor de VvE belangrijke stukken op gepubliceerd staan. Ook kan op de portal gezien worden wat de status van een actie is. Nieuwe verenigingen krijgen uiteraard ook zo’n portal. Bovendien is VT2000 bij calamiteiten ook buiten kantooruren bereikbaar. De communicatie tussen klanten en VT2000 verloopt via een vast beheerteam. VT2000 heeft ervoor gekozen om aan iedere VvE een vaste beheerder en een vast beheerteam te koppelen, zodat er korte communicatielijnen ontstaan. Hierdoor kunnen meldingen snel en adequaat in behandeling worden genomen.

Nieuwsgierig naar de precieze mogelijkheden voor uw VvE in Rheden?

Wilt u graag meer informatie over VT2000 en/of heeft u een vraag over het VvE beheer in Rheden of omgeving, ons team helpt u graag verder. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen. VT2000 is te bereiken via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze kantoren en komen wij u graag bij u op locatie. Dan kunnen we direct kennis nemen van het gebouw en de aandachtspunten.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.