VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Dieren

In de afgelopen jaren is het imago van een VvE beheerkantoor steeds belangrijker geworden. Betrouwbaarheid en bereikbaarheid zijn daarbinnen twee belangrijke onderdelen. Een betrouwbaar en bereikbaar beheerkantoor is open en transparant naar de klant toe en is vaak aangesloten bij een onafhankelijke partij zoals het SKW. Een goede speler in de regio van Dieren is het beheerkantoor VT2000. Dit beheerkantoor hecht een grote waarde aan transparante dienstverlening naar haar klanten en is aangesloten bij het SKW.

VT2000 is niet alleen werkzaam in Dieren. U kunt ons ook inschakelen voor uw VvE beheer in Doetinchem of Winterswijk.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 voor het VvE beheer in Dieren

VT2000 is een beheerkantoor die al ruim 20 jaar bestaat. Het bedrijf wordt gekenmerkt als een betrouwbaar bedrijf die altijd bereikbaar is en klaar staat voor de klant. VT2000 heeft op dit moment honderden tevreden Verenigingen van Eigenaren in beheer. Er wordt een uitgebreid dienstenpakket aangeboden. De diensten die worden aangeboden zijn: administratief beheer, het financiële beheer, communicatie en informatievoorziening, het bouwkundig en duurzaam beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, indien gewenst het uitvoeren van de bestuursfunctie of de rol van voorzitter, het geven van adviezen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice. Het bedrijf is SKW en AFM gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit is het productcertificaat voor beheerders van Vereniging van Eigenaren. Dit geeft de kwaliteit aan van de beheerder en de beheerder wordt hier elk jaar op getest. VT2000 heeft dit certificaat een aantal jaren geleden voor het eerst ontvangen. Dit certificaat is ontwikkeld door belanghebbende partijen zoals: VvE Belang, VGM NL en Aedes vereniging van woningcorporaties. AFM staat voor Autoriteit Financiële Markten. Dit betekent dat VT2000 veel kennis heeft van financiële zaken. Er wordt gebruik gemaakt van het softwareprogramma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor VvE’s. Voor de klanten betekent dit dat er maximale informatie over hun VvE wordt verstrekt. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de VvE 24/7 online beschikbaar. De huidige klanten zijn erg enthousiast over de transparantie en openheid. Bij VvE beheer, ook in Dieren, is dit van groot belang.

Gratis overstapservice voor het beheer van uw VvE in Dieren en meer weten over VT2000?

Graag helpt ons team u verder, als u meer wilt weten over VT2000 of andere vragen hebt. U kunt ons bereiken op, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Bij ons kunt u altijd terecht voor advies en/of een vrijblijvende offerte. Wij onderscheiden ons met andere VvE beheer kantoren in Dieren door onze gratis overstapservice. U kunt hierover meer lezen op onze website, maar wij helpen u ook graag verder.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.