VvE Beheer VT2000

VvE beheer Renkum

Voor het goed verzorgen van VvE beheer is veel kennis en tijd nodig. De voortdurende ontwikkelingen rondom VvE beheer en vooral de hoeveelheid tijd die gemoeid is met VvE beheer kunnen redenen zijn om ondersteuning te zoeken bij een professionele VvE beheerder. Door bepaalde taken uit handen te geven, wordt de VvE ontlast en kunnen leden de vrijgekomen tijd besteden aan zaken waar anders geen tijd voor is. Wanneer wordt uitgekeken naar een professionele VvE beheerder, is het verstandig om vooraf een inventarisatie van de uit handen te geven taken te maken, zodat naar een passende VvE beheerder kan worden gezocht. Niet elke VvE beheerder kan namelijk het zogenoemde totaalbeheer uitvoeren, oftewel alle diensten leveren. Bovendien adviseert de belangenorganisatie van VvE’s om met een gecertificeerde VvE beheerder in zee te gaan. Een VvE beheerder die al ruim 20 jaar een vergunning heeft bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en gecertificeerd is door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen), is VT2000.

VT2000 is niet alleen actief als beheerder in Renkum. Ook kunt u ons inschakelen voor uw VvE beheer in Arnhem, Rheden en Ede.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Wat kan VT2000 op VvE gebied doen voor VvE’s in Renkum?

VT2000 kan alle diensten voor uw VvE verzorgen, inclusief bouwkundige begeleiding en het opstellen of actualiseren van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Het is bij VT2000 dus mogelijk om het totale VvE beheer te laten verzorgen, maar uiteraard kan ook slechts een deel van het VvE beheer ondergebracht worden bij VT2000. De diensten die VT2000 biedt, worden namelijk aangeboden in modules. Zo kan bijvoorbeeld gekozen worden om alleen het deelpakket administratie af te nemen. Het af te nemen pakket kan dus geheel naar wens van de VvE worden samengesteld. VT2000 is een partij die zich hard maakt voor haar klanten. Klanten van VT2000 kunnen vrijblijvend en geheel kosteloos gebruikmaken van een mooi verzekeringspakket en/of van aanzienlijk inkoopvoordelen. Daarnaast staat er buiten kantooruren altijd een calamiteitenteam voor u klaar, waardoor VT2000 24/7 bereikbaar is. Een goede communicatie en openheid naar de klant vindt VT2000 van groot belang. Daarom wordt iedere VvE gekoppeld aan een vaste beheerder en wordt er een vast beheerteam samengesteld, zodat de communicatielijnen kort zijn en meldingen of vragen snel en adequaat in behandeling kunnen worden genomen. Daarnaast heeft iedere VvE een eigen portal binnen het programma Twinq, waarop de voor de VvE relevante documenten terug te vinden zijn en acties kunnen worden gevolgd. Zo heeft de klant overzicht van de zaken die spelen binnen de VvE.

Is VT2000 de VvE beheerder voor uw VvE en wilt u meer weten over VT2000?

Heeft u vragen over de toegevoegde waarde die VT2000 kan zijn voor uw VvE in Renkum en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, dan staat ons vakkundige team voor u klaar. U kunt VT2000 bereiken via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Uiteraard kunnen de mogelijkheden ook op kantoor worden besproken. Indien u voor VT2000 kiest, gaat u een zorgeloze overstap tegemoet. VT2000 heeft een stappenplan en een GRATIS overstapservice. VT2000 is een ervaren VvE beheer met VvE beheerders in dienst met meer dan 20 jaar ervaring. Woont u in Renkum en wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op!

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.