VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Ede

De afgelopen jaren is de branche van het beheer van Vereniging van Eigenaren flink gegroeid. Dit komt doordat er steeds minder vrijwilligers actief zijn en de wetgeving flink in beweging is. De professionele VvE beheerders kunnen het gehele beheer uit handen nemen of een deel van het beheer. Dit hangt af van de wensen van de eigenaren. In het VvE beheer gaat veel tijd zitten en er is veel kennis nodig om het VvE beheer goed te kunnen uitvoeren. Wanneer ook nog eens het aantal vrijwilligers afneemt, is het haast ondoenlijk om het totale VvE beheer zelf te blijven uitvoeren. Bij de keuze voor een professionele VvE beheerder wordt geadviseerd om een gecertificeerde VvE beheerder te kiezen. VT2000 is zo’n gecertificeerde VvE beheerder. Naast de certificatie van het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) heeft VT2000 ook al jarenlang een vergunning bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dit betekent dat er veel kennis van financiële zaken in huis is en VT2000 garant staat voor een uitstekende kwaliteit. Bovendien kan VT2000 het totale VvE beheer verzorgen, waardoor u er zeker van bent dat de uit handen te geven taken kunnen worden uitgevoerd. De diensten die worden aangeboden zijn: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en administrateur, het geven van adviseringen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice.

Niet alleen kunt u VT2000 inschakelen voor uw VvE beheer in Ede. Tevens kunnen wij diverse VvE’s in Arnhem, Rheden en Renkum beheren.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VVE beheer Ede en VT2000

VT2000 bestaat al sinds 1997 en heeft inmiddels al ruim 20 jaar ervaring in het beheer van Vereniging van Eigenaren. VT2000 staat bekend als een betrouwbare VvE beheerder die actief is door heel Nederland en altijd klaar staat voor de klant. Inmiddels zijn er al honderden tevreden VvE’s die hun beheer uitbesteden aan VT2000. Er wordt gebruik gemaakt van het softwareprogramma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaren. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie op een hoger plan getild. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de Vereniging van Eigenaren 24/7 online beschikbaar. De huidige klanten zijn erg enthousiast over Twinq en VT2000. Overweegt u om over te stappen dan attenderen wij u graag op het stappenplan en de gratis overstapservice. Meer informatie hierover is te vinden op de website. Tevens zijn hier ook referenties van onze klanten te lezen. Net als in andere steden is VT2000 ook in Ede uw VvE beheerder. Het team van enthousiaste, deskundige en betrokken medewerkers staan altijd voor de Vereniging van Eigenaren klaar. Dit is niet alleen tijdens werkdagen, maar ook buiten kantoortijden en in het weekend. Voor VvE beheer in Ede en omgeving bent u ook bij VT2000 aan het juiste adres.

Meer weten over VT2000 voor VvE beheer in Ede?

Voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaren in Ede of elders in Nederland, helpen wij u graag verder. Voor vragen en/of het opvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen, tel: 0174-286262 of info@vt2000.nl. Ook voor vragen over de gratis overstapservice kunt u bij VT2000 terecht.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.