VvE Beheer VT2000

VvE beheer Rhenen

Het VvE beheer is afhankelijk van actieve vrijwilligers. Er komt veel kijken bij het beheren van een VvE, maar het is bovenal erg tijdrijvond. Wanneer de beschikbare tijd onder de vrijwilligers minder is dan de benodigde tijd voor het VvE beheer, kan dat een reden zijn om uit te kijken naar een professionele VvE beheerder. Bepaalde taken van het VvE beheer kunnen dan overgelaten worden aan een professionele VvE beheerder. De belangenorganisatie van VvE’s raadt aan om uit te kijken naar een gecertificeerde VvE beheerder. Een professionele VvE beheerder voor de VvE’s in Rhenen, is VT2000. VT2000 is een door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerde VvE beheerder, die zowel een deel van het VvE beheer als het totale VvE beheer kan verzorgen. Bovendien heeft VT2000 een vergunning bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten), waardoor ook advies kan worden gegeven op het gebied van schadeverzekeringen.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Diensten die VT2000 kan verzorgen

Bij VT2000 kunt u helemaal zelf invullen welke taken van het VvE beheer liever uitbesteed wensen te worden. VT2000 biedt de diensten in modules aan, waardoor het mogelijk is om alleen bepaalde deelpakketten af te nemen. Daarnaast kan bij VT2000 ook het totale VvE beheer, inclusief het opstellen/actualiseren van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en bouwkundige begeleiding, worden ondergebracht. VT2000 werkt met een vast beheerteam per VvE, zodat de communicatielijnen kort zijn. Bovendien is iedere VvE voorzien van een persoonlijke portal binnen het programma Twinq, waarop de voor de VvE relevante documenten staan weergegeven en statussen van acties kunnen worden gezien. Deze portal is 24/7 toegankelijk door middel van een persoonlijke inlogcode. Naast deze persoonlijke portal kunnen klanten van VT2000 ook vrijblijvend en geheel kosteloos gebruikmaken van flinke inkoopvoordelen.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.