VvE Diensten

 

VvE Diensten

VvE Diensten- Er heerst veel onduidelijkheid over wat de taken binnen een Vereniging van Eigenaren zijn en welke taken er uitbesteed kunnen worden. Daarnaast is er ook veel onzekerheid over de kwaliteit van het uitbesteden van uw VvE taken aan een beheerder. In dit artikel zullen de VvE diensten centraal staan en verschillende vraagstukken beantwoord worden.

Kunnen alle VvE diensten uitbesteed worden?

Allereerst in het kort wat zijn nou alle diensten binnen een VvE? In principe zijn er 5 belangrijke taken binnen een Vereniging van Eigenaren: administratie, financiën, technische -, bouwkundige zaken en verzekeringen en schades. Omdat deze taken veel tijd in beslag nemen en vaak moeilijk zijn en/of veel kennis vergen wordt er steeds vaker gekozen om deze taken uit te besteden aan een VvE beheerder die deze taken dagelijks uitvoert. Alle VvE diensten kunnen uitbesteed worden aan een professionele beheerder.

Hoe zoekt u een betrouwbare beheerder voor VvE diensten?

Het is erg belangrijk dat uw VvE diensten goed uitgevoerd worden. De belangrijkste redenen om te kiezen voor het uitbesteden van de VvE taken aan een Vereniging van Eigenaren beheerder zijn: kennis, ervaring, onafhankelijkheid en tijdbesparing. Maar hoe kun je zien of een beheerder betrouwbaar is? Belangrijke punten waarop u moet letten is het aantal jaar dat de beheerder actief is. Daarnaast is het belangrijk om te vragen of het geld van de vereniging op een bankrekening van de Vereniging van Eigenaren is gesteld en/of de beheerder gecertificeerd is door het SKW. Daarnaast is het belangrijk dat de VvE beheerder kennis heeft van de diensten, verzekeringen en een snelle schadeafhandeling heeft. Professionele en betrouwbare VvE beheerders onderscheiden zich door het SKW certificaat.

VT2000 voor al uw VvE Diensten

VT2000 is er voor al uw VvE diensten. Met meer dan 20 jaar ervaring met VvE beheer is VT2000 een betrouwbare partner voor al de taken van uw vereniging. Daarnaast is VT2000 sinds begin 2013 SKW gecertificeerd, dit houdt in dat VT2000 ieder jaar gecontroleerd wordt door een deskundige partij. VT2000 is betrouwbaar, professioneel en ervaren. Daarnaast heeft VT2000 een snelle schade- en actieafhandeling, VT2000 neemt uw zorgen uit handen!

Voor meer informatie over VvE diensten of waarom VT2000 de juiste beheerder voor u is kunt u mailen naar info@VT2000.nl of bellen met onze experts op 0174-286262.