VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Winterswijk

Bij het beheer van een VvE komt steeds meer kijken. De wetgeving verandert steeds en er zijn minder vrijwilligers actief. Als er nog vrijwilligers zijn, dan komt het werk op minder mensen neer. Er is veel know how nodig en het werk is intensief en tijdrovend. Steeds vaker roepen de verenigingen de hulp in van een professionele VvE beheerder. Door deskundigen wordt geadviseerd om te kiezen voor een gecertificeerde beheerder. Zo’n gecertificeerd beheerkantoor is VT2000. Als één van de weinige VvE beheer specialisten in Winterswijk is dit bedrijf bovendien nog ingeschreven bij de AFM (autoriteit financiële markten). De certificering is door het SKW (stichting kwaliteit waarborgen) uitgevoerd.

VT2000 is niet alleen actief als beheerder in Winterswijk. Schakel ons ook in voor een totaal VvE beheer in Doetinchem of Dieren. 

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 voor VvE beheer in de regio Winterswijk

VT2000 VvE beheer is goed bekend in Nederland en ook in Winterswijk en omgeving. Alle diensten kunnen worden verzorgd, van de administratieve diensten tot en met het volledige bouwkundige beheer. Het opstellen of actualiseren van een meerjarenonderhoudsplan behoort ook tot de mogelijkheden. Belangrijk is om eerst, bij voorkeur in een goed gesprek, vast te stellen aan welke diensten behoefte is. Bij VT2000 is het mogelijk om een dienstenpakket af te spreken die past bij de behoefte van de VvE. Zo betaalt een vereniging nooit teveel. Een ander voordeel is dat VT2000 door haar schaalgrootte in heel Nederland, grote inkoopvoordelen biedt aan haar verenigingen. De VvE’s kunnen hieraan geheel vrijblijvend en kosteloos meedoen. Verder is er bij de overstap de GRATIS overstapservice en het stappenplan. Op de website is hierover meer te lezen. Transparantie en communicatie zijn er belangrijk binnen het beheer. Om dit te verzorgen werken we per Vereniging van Eigenaren met een vaste beheerder en een vast team. Een persoonlijke band met de VvE beheer specialist in Winterswijk wordt hiermee opgebouwd. Openheid en transparantie worden daarnaast verzorgd door een persoonlijke portal voor de VvE te maken in het programma Twinq. Alle relevante stukken en informatie zijn hierin opgenomen.

Meer weten over VT2000 voor VvE beheer in Winterswijk?

Voor het beheer van uw VvE in Winterswijk of elders in Nederland, helpen wij u graag verder. Voor vragen en/of het opvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Ook voor vragen over de gratis overstapservice kunt u bij VT2000 terecht.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.