VvE Beheer VT2000

VvE beheer Wijk bij Duurstede

Er zijn steeds minder vrijwilligers actief om te helpen bij het beheer van de Vereniging van Eigenaren. Er wordt veel van de vrijwilligers gevraagd en de wetgeving verandert regelmatig. Als u betrokken bent als vrijwilliger bij de vereniging dan bent u ermee bekend dat het veelomvattend en tijdrovend werk is. Er wordt steeds vaker een beroep gedaan op professionele beheer kantoren om de Vereniging van Eigenaren geheel of gedeeltelijk te ondersteunen. Voor VvE’s is het van belang om te weten waarop zij moeten letten bij de selectie van een beheer kantoor. Er zijn veel administratiekantoren in de markt die zich presenteren als VvE beheerkantoor, maar niet het hele pakket bieden. Dit laatste gaat dan vooral op door het ontbreken van bouwkundige ondersteuning. Ook is het voor veel kleinere kantoren moeilijk om aan een hoge bereikbaarheid te voldoen. Uit onderzoek blijkt dat een zeer goede bereikbaarheid erg belangrijk is voor leden van de vereniging. Zij willen vaste aanspreekpunten en een goede bereikbaarheid. Een professionele speler in de markt die al 20 jaar het brede dienstenpakket kan leveren tegen een zeer hoge kwaliteit is VT2000. VT2000 is goed bekend in Wijk bij Duurstede en omgeving en kan de VvE geheel ontzorgen. Zo zijn wij ook beschikbaar voor de hele regio van Utrecht. Samen met de Vereniging van Eigenaren wordt gekeken aan welke diensten behoefte is.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VvE beheer Wijk bij Duurstede – waarom kiezen voor VvE’s voor VT2000?

Al direct bij de start van het bedrijf zagen de oprichters het belang in van een vergunning bij de AFM bij VvE beheer in Wijk bij Duurstede. Dit sluit goed aan bij hun visie om te werken met vakkundig en goed opgeleid personeel. VT2000 heeft als één van de weinige beheerders al jarenlang een AFM-vergunning. Alleen beheerders met deze vergunning mogen de VvE’s adviseren op het gebied van verzekeringen. VT2000 hecht daarnaast nog veel belang aan het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) certificaat. Niet omdat het certificaat mooi staat in de vergaderzaal, maar omdat er een jaarlijkse controle voor nodig is en een goede organisatie. Jaarlijks wordt VT2000 gecontroleerd door het SKW. Bij deze controle worden niet alleen de administratieve processen doorgelicht, maar ook een bezoek gebracht aan complexen voor de controle van de meerjarenonderhoudsplannen en de technische stand van zeken. Aan klanten adviseert VT2000 om het meerjarenonderhoudsplan als basis te nemen voor de onderhouds- en financiële planning bij VvE beheer in Wijk bij Duurstede.

VvE beheer Wijk bij Duurstede – Wat kan VT2000 betekenen?

Ons team is goed bekend met VvE beheer in Wijk bij Duurstede en omgeving. Dit heeft als voordeel dat zaken snel en adequaat worden opgepakt. Alle disciplines van het beheer kan VT2000 verzorgen, zo ook het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan en/of de begeleiding van groot onderhoud. Samen met de vereniging wordt vast gesteld aan welke diensten de Vereniging van Eigenaren behoefte heeft. Zo betaalt u nooit te veel. VT2000 vindt het belangrijk om mee te denken om geld te besparen voor de Vereniging van Eigenaren. Doordat VT2000 een belangrijke speler is op de VvE markt en goed bekend staat, hebben wij voor de klanten inkoopvoordelen kunnen realiseren. Klanten kunnen hieraan geheel kosteloos en vrijblijvend van mee genieten. Het team werkt graag met uw leden en vrijwilligers samen. Samen zorgen we voor een optimale invulling van het beheer van uw VvE in Wijk bij Duurstede.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Meer weten over VT2000 VvE in Wijk bij Duurstede

Als u vragen heeft en/of een vrijblijvende offerte op wilt vragen, wij helpen u graag verder, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl Als een VvE wil overstappen dan is er een stappenplan om u te helpen. Verder hebben wij een GRATIS overstapservice bij VvE beheer in Wijk bij Duurstede. Wij helpen u graag verder.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.