VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Zeist

Heeft u een professionele beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren nodig? Dan bent u op de juiste plaats bij VT2000, een professionele VvE beheerder. Uit ervaring is gebleken dat vrijwilligers steeds minder het beheer zelf regelen, vanwege een gebrek aan tijd en een veranderende wetgeving. Daarom is er steeds meer vraag naar professionele ondersteuning. Wanneer u zelf vrijwilliger bent, dan weet u hoeveel het van u vraagt. Taken uit handen geven kan in zo’n situatie de geschikte oplossing zijn. Hierdoor zullen de eigenaren meer tijd over hebben voor andere zaken en zal het VvE beheer perfect georganiseerd worden.

VT2000 is niet alleen werkzaam in Zeist. Ook kunt u ons onder andere inschakelen als beheerder in Utrecht, Nieuwegein, Houten, Maarssen en De Bilt.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VvE beheer uitbesteden in Zeist

Er wordt veelal geadviseerd om het beheer uit te besteden aan een professionele beheerder. Er zijn veel beheerders van Verenigingen van Eigenaren, maar deze beschikken niet altijd over de juiste kennis, middelen en certificaten. Niet elke beheerder van Verenigingen van Eigenaren kan het hele beheer uit handen nemen, maar alleen een deel van het beheer. Als het totale beheer uit handen wordt genomen dan heet dat ook wel totaal VvE beheer. Zo moet een beheerder een Algemene Leden Vergadering kunnen organiseren, de administratie uit handen kunnen nemen, de bouwkundige begeleiding bij groot onderhoud en het meerjarenonderhoudsplan (al dan niet duurzaam) kunnen verzorgen en adviezen geven bij verzekeringen en schades. Verder is het van belang dat de VvE beheerder een calamiteitendienst heeft. VT2000 heeft de mensen en middelen en staat klaar voor uw Vereniging van Eigenaren in Zeist en omgeving.

Meer informatie over VT2000 in Zeist

VT2000 is een professionele VvE beheerder die het hele beheer uit handen kan nemen, maar ook een deel van het beheer afhankelijk van de wensen en behoeften van de VvE. De diensten die worden aangeboden zijn: het administratief beheer, het financieel beheer, het technisch- en bouwkundig beheer en het regelen van verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling. VT2000 wordt gezien als een betrouwbare en goede beheerder van Verenigingen van Eigenaren. VT2000 is altijd bereikbaar met de 24 uurs calamiteitendienst. VT2000 is SKW en AFM gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit geeft de kwaliteit van de beheerder aan. Elk jaar wordt de kwaliteit opnieuw getest. Een beperkt aantal VvE beheerders heeft het SKW certificaat ontvangen. VT2000 is ook AFM gecertificeerd, dat staat voor Autoriteit Financiële Markten. Dit geeft aan dat VT2000 veel kennis heeft van financiële zaken. De combinatie SKW gecertificeerd en de AFM inschrijving maakt VT2000 uniek. VT2000 maakt gebruik van Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor VvE’s. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie verder doorontwikkeld. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de VvE 24/7 online beschikbaar. De klanten zijn erg tevreden over het programma Twinq.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Meer informatie?

Wilt u meer uitleg over uw Vereniging van Eigenaren of wilt u meer informatie over de voordelen bij VvE beheer Zeist? Bel via 085-0410500 met een van onze experts of mail ons op info@VT2000.nl voor gratis advies!

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.