VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Tubbergen

In Tubbergen kiezen steeds meer Verenigingen van Eigenaren ervoor om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder. Er kan veel geld bespaard worden met het uitbesteden van het beheer, het woongenot wordt verhoogd en de woning zelf wordt meer waard. De wetgeving omtrent het beheren van Verenigingen van Eigenaren is de laatste jaren erg veranderd. Er wordt steeds meer van vrijwilligers gevraagd bij het beheren van de Verenigingen van Eigenaren. Het is belangrijk dat uw Vereniging van Eigenaren goed wordt beheerd. Er wordt geadviseerd om te kiezen voor een VvE beheerder die SKW gecertificeerd is en daarnaast ingeschreven staat bij het AFM.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 VvE beheer in Tubbergen

VT2000 staat al meer dan 20 jaar bekend als een VvE beheerder met een hoge kwaliteit. Daarnaast is VT2000 SKW gecertificeerd. Dit houdt in dat VT2000 met veel ervaring, een hoge kwaliteit en klantvriendelijkheid het beheer uitvoert voor uw VvE in Tubbergen. Er wordt veel waarde gehecht aan de bouwkundige staat van uw complex. Met het bouwkundige beheer wordt er gezorgd dat uw complex in nieuwwaarde blijft, dit verhoogt uw woongenot en woningwaarde. VT2000 is SKW gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit certificaat is ontwikkeld door belanghebbende partijen, dit zijn: VvE Belang, VGM NL en Aedes, vereniging van woningcorporaties. Dit is het productcertificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren. De eisen en normen zijn vastgelegd in de Nationale beoordelingsrichtlijn. Na ontvangst van het SKW certificaat wordt de beheerder jaarlijks getest op de kwaliteit van het beheer. Daarnaast staat VT2000 ook ingeschreven bij het AFM. AFM is de toezichthouder op de financiële marktsector. VT2000 heeft door ingeschreven te staan veel kennis van financiële zaken. De totale overdracht van de oude beheerder naar VT2000 wordt volledig verzorgd. Ook voor het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren bent u aan het juiste adres.

Meer weten over VT2000 VvE beheer en de GRATIS overstapservice?

Heeft u een vraag inzake het VvE beheer in Tubbergen en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, ons team helpt u graag, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Het is ook mogelijk om uw vragen te beantwoorden in een persoonlijk gesprek bij ons op locatie of bij u. Kiest u voor VT2000 VvE beheer dan gaat u een zorgeloze overstap tegemoet dankzij het stappenplan en de gratis overstapservice. Op de website is meer informatie te vinden over deze services. VT2000 VvE beheer Tubbergen is een juiste keuze voor Verenigingen van Eigenaren.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.