VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Haaksbergen

Het aantal vrijwilligers dat zich actief bezighoudt met het beheren van de VvE neemt af. Er is veel tijd en know how nodig om het beheer van de Vereniging van Eigenaren op een juiste wijze uit te voeren. Steeds vaker wordt ondersteuning gevraagd van een professioneel beheerkantoor. Het is belangrijk om vooraf na te denken over welke onderdelen de VvE uit wil besteden en aan welke eisen een beheerder moet voldoen. VvE belang adviseert dat een beheerkantoor gecertificeerd moet zijn door het SKW. Actueel is dat de beheerkantoren advies geven over de af te sluiten verenigingen. Hiervoor is een inschrijving bij de AFM nodig. Slechts enkele VvEbeheer kantoren in de regio Haaksbergen hebben een vergunning. Een VvE beheerkantoor dat gecertificeerd is door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) en een vergunning heeft bij de AFM is VT2000. Verder is van belang dat VT2000 het totaalbeheer kan verzorgen, dit is inclusief bouwkundige begeleiding en hulp bij juridische vraagstukken. De diensten bij VT2000 zijn modulair in opbouw. Samen met de Vereniging van Eigenaren wordt gekeken aan welke diensten de VvE behoefte heeft. VT2000 vindt het belangrijk om een partner te zijn in het VvE beheer voor uw vereniging in Haaksbergen, maar ook bij VvE’s in andere steden.

VT2000 is niet alleen werkzaam als VvE beheerder in Haaksbergen. U kunt ons ook inschakelen voor het beheer van uw complex in Enschede, Almelo en Hengelo. 

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VvE beheer Haaksbergen – welke diensten levert VT2000?

VT2000 kan het totaal beheer voor uw VvE in Haaksbergen leveren, dat houdt in dat alle diensten geleverd kunnen worden. De Vereniging van Eigenaren kan ervoor kiezen om alle diensten af te nemen of een beperkt aantal activiteiten. VT2000 levert maatwerk voor uw vereniging. Als basis voor het meerjarenonderhoud en de berekening van de hoogte van de reserves dient een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Voor het opstellen of actualiseren van het MJOP wordt eerst een inspectie ter plaatse uitgevoerd. Het resultaat van deze inspectie wordt vastgelegd en verwerkt in het MJOP. Per VvE in Haaksbergen wordt een vast beheer team samengesteld. Communicatie en transparantie zijn belangrijk bij het beheer van de VvE. Goede bereikbaarheid staat bij VT2000 hoog in het vaandel. Ook buiten kantoortijden is er bij calamiteiten altijd 7 dagen per week een team bereikbaar. Transparantie en openheid wordt mede bereikt door de persoonlijke portal die onder andere voor uw VvE in Haaksbergen wordt gemaakt. In deze portal staan de belangrijke documenten van de vereniging en kunnen acties worden gevolgd. Uw Vereniging van Eigenaren kan gratis en vrijblijvend gebruikmaken van de inkoopvoordelen die VT2000 voor haar klanten realiseert. Verder is er een GRATIS overstapservice en een stappenplan. Bij de overstap van uw VvE naar VT2000 ontzorgen wij u volledig en staan u met raad en daad bij. Ons team helpt u graag verder.

Meer weten over VT2000 voor uw VvE in Haaksbergen of een andere stad

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen of heeft u andere vragen, ons vakkundige team helpt u graag verder, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Graag maken wij met u een afspraak ter plaatse voor het maken van een rondgang en voor meer informatie over het beheer van uw Vereniging van Eigenaren in Haaksbergen.

Meer weten over VT2000 voor uw VvE in Haaksbergen of een andere stad

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen of heeft u andere vragen, ons vakkundige team helpt u graag verder, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Graag maken wij met u een afspraak ter plaatse voor het maken van een rondgang en voor meer informatie over het beheer van uw Vereniging van Eigenaren in Haaksbergen.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.