VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Hellendoorn

Het beheren van een VvE is heel divers. Bovendien is het erg tijdrovend en is er veel kennis nodig om het VvE beheer goed te kunnen uitvoeren en ontwikkelingen rondom VvE beheer bij te kunnen houden. Steeds meer VvE’s besluiten daarom om het totale VvE beheer of een deel van het VvE beheer over te laten aan een professionele VvE beheerder. Bij de keuze voor een VvE beheerder wordt geadviseerd om een VvE beheerder te kiezen die het totaalbeheer van de VvE kan verzorgen. Een goed bekend staande VvE beheerder in Hellendoorn en omgeving is VT2000. Referenties van klanten zijn te lezen op de website. VT2000 heeft al sinds de oprichting, ruim 20 jaar geleden, een vergunning bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten), wat betekent dat VT2000 bevoegd is om advies te geven over verzekeringen. Hoewel het geven van advies over verzekeringen een onderdeel is van een VvE beheerder hebben lang niet alle VvE beheerders zo’n vergunning. Daarnaast is VT2000 ook gecertificeerd door de SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen). De SKW is een organisatie die jaarlijks langsgaat bij de complexen die VT2000 in beheer heeft om de werkelijke staat van het onderhoud te controleren.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Welke diensten kan VT2000 leveren?

VT2000 is een professionele VvE beheerder die alle diensten kan aanbieden, oftewel het zogenoemde totaalbeheer kan verzorgen. De diensten zijn modulair opgebouwd, waardoor de VvE ook een deel van het beheer kan onderbrengen bij VT2000. Dit is afhankelijk van welke taken de vereniging uit handen wil geven en welke taken de VvE zelf wil blijven uitvoeren. VT2000 helpt u graag bij het maken van deze inventarisatie. Bij het beheren van een VvE zijn communicatie en transparantie van belang. VT2000 hecht hier veel waarde aan en laat dit zien door elke VvE te koppelen aan een vaste beheerder en een vast team, zodat de communicatielijnen kort zijn. Ook buiten kantoortijden staat er altijd een calamiteitenteam voor u klaar. VT2000 maakt gebruik van het programma Twinq waarin voor elke VvE een persoonlijke portal wordt aangemaakt. Op deze portal staan de voor de VvE relevante documenten en kunnen acties worden gevolgd. De klant heeft dus op elk moment toegang tot deze documenten. VvE’s die het beheer laten verzorgen door VT2000 kunnen vrijblijvend en geheel kosteloos gebruikmaken van inkoopvoordelen. Dus bent u op zoek naar een VvE beheerder die zich volledig inzet voor haar klanten dan bent u bij VT2000 aan het juiste adres. Daarnaast heeft VT2000 een stappenplan en een GRATIS overstapservice, zodat de VvE volledig wordt ontzorgd. Extra informatie over het stappenplan en de gratis overstapservice kunt u nalezen op de website.

Meer weten over uw VvE beheer en VT2000?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die VT2000 kan bieden voor uw VvE in de regio Hellendoorn en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, dan helpt ons team u graag verder, 085-0410500 of mail naar info@vt2000.nl. De mogelijkheden kunnen ook besproken worden in een persoonlijk gesprek.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.