VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Raamsdonksveer

Steeds meer eigenaren vinden dat het beheer van hun VvE uitgevoerd moet worden door een professionele VvE beheerder. Dit komt doordat het veel werk met zich meebrengt en het van belang is om steeds op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen de VvE maar ook op het gebied van wetgeving. Steeds vaker informeert de VvE in Raamsdonksveer en omgeving naar de professionele VvE beheerder VT2000. VT2000 is al jarenlang een beheerder van VvE’s en uw partner in Raamsdonksveer. Door VT2000 kan voor alle taken worden gezorgd maar ook voor een deel van de werkzaamheden. Daarbij is het goed laten onderhouden van het complex en zorg dragen voor de financiën van groot belang. Hierdoor blijft het bezit van de eigenaren haar waarde behouden.

VT2000 draagt zorg voor uw VvE beheer in Raamsdonksveer. Tevens kunt u ons inschakelen als beheerder in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Gilze en Rijen, Roosendaal, Bergen op Zoom en Geertruidenberg.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Wat kan VT2000 betekenen voor het beheer van uw VvE in Raamsdonksveer en omgeving?

VT2000 is al meer dan 20 jaar een betrouwbare beheerder van Verenigingen van Eigenaren. De afspraken die worden gemaakt worden nagekomen. VT2000 staat bekend als een beheerder die garant staat voor een uitstekende kwaliteit. Dit wordt bevestigd door de SKW certificering die een aantal jaren geleden is ontvangen. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. De eisen en normen hiervoor zijn vastgelegd in de Nationale beoordelingsrichtlijn 5016. Dit certificaat is ontwikkeld door belanghebbende partijen zoals: VvE Belang, VGM NL en Aedes vereniging van woningcorporaties. VT2000 heeft een AFM inschrijving. Dit staat voor Autoriteit Financiële Markten. Dit om zeker te stellen dat de bemiddelaar of adviseur, in de vorm van een VvE beheerder, voldoende kennis van verzekeringen heeft. Als uw VvE beheerder geen AFM vergunning heeft, mogen zij geen advies geven over de verzekeringen.

Het is voor uw VvE en u als eigenaar van belang dat de verzekeringen goed zijn geregeld. Uw eigendom moet goed zijn verzekerd. Hierbij moet u kunnen vertrouwen op de VvE beheerder die u volledig en correct voorlicht en adviseert. Het is dus van belang dat u voor een professionele beheerder kiest die verstand heeft van verzekeringen en de benodigde AFM vergunning heeft.

Er wordt door VT2000 gebruik gemaakt van het softwareprogramma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaren. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie verder doorontwikkeld. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de Vereniging van Eigenaren 24/7 online beschikbaar. De huidige klanten zijn erg enthousiast over Twinq. Door het opstellen van een meer jarenonderhoudsplan (MOP) wordt het grootonderhoud op de juiste en duurzame manier ingepland. Op de korte- en lange termijn heeft uw Vereniging van Eigenaren hier profijt van. VT2000 heeft alle disciplines zelf in huis. De klant wordt met de diensten die worden aangeboden volledig ontzorgd in Raamsdonksveer.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Meer weten over VT2000 VvE beheer in Raamsdonkveer?

Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder als u nog vragen hebt en/of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Wij helpen u graag verder, ook in een persoonlijk gesprek of het geven van een toelichting over de gratis overstapservice bij VvE beheer voor uw Vereniging van Eigenaren in Raamsdonksveer.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.