VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Etten-Leur

Voor iedere eigenaar van een appartementsrecht is het belangrijk om meer informatie te hebben over de organisatie van het VvE beheer. Voor het beheer van de Vereniging van Eigenaren is veel know how en tijd nodig. De werkzaamheden zijn divers. Voor de ondersteuning kan de VvE ervoor kiezen om werkzaamheden uit te besteden. Van belang is om eerst te inventariseren welke werkzaamheden de eigenaren nog zelf willen doen en wat wordt uitbesteed aan een professioneel beheerkantoor. De eigenaren willen dan wel graag meer over het beheerkantoor weten. Een VvE beheer kantoor in de regio Etten-Leur werkt immers met uw geld voor uw bezit.

VT2000 is niet alleen actief als beheerder in Etten-Leur. Ook kunt u ons inschakelen voor uw VvE beheer in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Gilze en Rijen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Geertruidenberg en Raamsdonksveer.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Wat maakt een geschikte VvE beheerder?

Het imago van het VvE beheer kantoor in Etten-Leur is belangrijker aan het worden. Belangrijke onderdelen bij de beoordeling van het imago zijn transparantie en betrouwbaarheid. Het professionele VvE beheerkantoor VT2000 is al jarenlang gecertificeerd door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) en bovendien nog ingeschreven bij de AFM. Er zijn bijna geen beheerkantoren ingeschreven bij de AFM, terwijl het geven van advies over verzekeringen onderdeel uitmaakt van de taken van een beheerder. In de regio van Etten-Leur is VT2000 een bekend en vakkundig VvE beheer kantoor. De werkwijze bij VT2000 is volledig open en transparant. VT2000 is de dienstverlenende beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren.

Diensten VT2000 in de regio van Etten-Leur

Vooraf is het van belang om te inventariseren aan welke VvE beheer diensten de vereniging in Etten-Leur of omstreken behoefte heeft. VT2000 kan het totaalbeheer leveren. De diensten zijn modulair opgebouwd; de vereniging kan er ook voor kiezen om enkel een deel van de diensten af te nemen. VT2000 adviseert aan de VvE’s om het meerjarenonderhoudsplan als basis te nemen voor de planning van het groot onderhoud en de opbouw van de reserves. Het meerjarenonderhoudsplan, maar ook de hele bouwkundige begeleiding, horen bij de taken van VT2000. Het is aan de Vereniging van Eigenaren  om ervoor te kiezen om de taken door VT2000 uit te laten voeren of dit op een andere wijze in te vullen, door bijvoorbeeld de inzet van vrijwilligers.

Het team van VT2000 adviseert om vooraf om de tafel te zitten en te inventariseren aan welke beheer diensten de leden van de Vereniging van Eigenaren in Etten-Leur behoefte heeft. Per vereniging wordt een vast team samengesteld. Er is een vaste beheerder en de communicatielijnen zijn kort. Bij de open communicatie hoort ook de beschikbaarheid van informatie over de VvE. Voor de eigenaren wordt een persoonlijke portal gemaakt binnen het programma Twinq. Alle relevante informatie is hierop te zien. Ook behoort het tot de mogelijkheden om het MOP op te nemen. Door te kiezen voor VT2000 kan de Vereniging van Eigenaren meedoen met de inkoopkortingen door grootschalige inkoop. Dit gebeurt overigens geheel kosteloos en vrijblijvend voor de VvE’s. Verder is er een gratis overstapservice. Over de gratis overstapservice, maar ook over de referenties en het VvE beheer portfolio van Etten-Leur en andere steden in Nederland kunt u meer lezen op de website.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Weten wat het beheer voor uw VvE in Etten-Leur kan betekenen?

Ons vakkundige team staat voor u klaar om u verder te helpen met vragen, maar ook voor het verzorgen van een vrijblijvende offerte, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. U bent altijd van harte welkom op onze VvE beheer locaties in de regio Etten-Leur.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.