VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Gilze en Rijen

De kerntaak van de Vereniging van Eigenaren is het in stand houden van het gebouw. Naast deze kerntaak zijn er nog veel taken die er toe bijdragen dat het bezit haar waarde behoudt en dat het een plezierige omgeving is. Voor het beheer van de VvE heeft het veel voordelen om te kiezen voor een professioneel beheerkantoor. Als er vrijwilligers actief zijn dan kan gekozen worden voor een samenwerking tussen het beheerkantoor en de vrijwilligers. Als gekozen wordt om een aantal VvE beheer taken uit handen te geven dan is het verstandig om eerst te inventariseren om welke taken in Gilze en Rijen het gaat.

Niet alleen kunt u VT2000 inschakelen voor uw VvE beheer in Gilze en Rijen. Ook beheren wij diverse VvE’s in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal, Bergen op Zoom, Geertruidenberg en Raamsdonksveer.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Over VT2000

VvE belang geeft aan de leden van de verenigingen het advies om te kiezen voor een gecertificeerd beheer kantoor in Gilze en Rijen. Een professioneel en door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerd VvE beheerkantoor is VT2000. Bovendien heeft VT2000 al ruim 20 jaar een inschrijving bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). VT2000 is een professionele en goed bekend staande partij voor Gilze en Rijen en omgeving. Bij VT2000 kan het totale beheer uit handen worden gegeven, dit is inclusief het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en de bouwkundige begeleiding, maar er kan ook gekozen worden voor een deelpakket. Een veel gekozen deelpakket is het verzorgen van de administratie. Voor vrijwilligers is het erg naar om mede-eigenaren aan te spreken als zij een achterstand hebben bij de VvE.

VvE beheer Gilze en Rijen en welke diensten biedt VT2000

Alle diensten kunnen door VT2000 worden geleverd. Voor meerdere VvE’s in Gilze en Rijen verzorgt VT2000 ook de bestuur en beheer taken. Daarnaast kan gekozen worden voor een deelpakket, bijvoorbeeld het verzorgen van de administratie of het totale pakket inclusief bouwkundige begeleiding. VT2000 adviseert altijd om het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) als basis te nemen voor de planning van het onderhoud en de berekening van de benodigde financiële reserves. Als de VvE al een goed MJOP heeft, dan zal VT2000 hiermee aan de slag gaan. Het behoort ook tot de mogelijkheden om een MJOP door VT2000 op te laten stellen of te laten actualiseren. Eerst zal een afspraak ter plaatse worden gemaakt met een opname van het complex. De resultaten van deze opname worden verwerkt in het MJOP. Voor de verzekeringsdiensten is het van belang dat VT2000 de verzekeringspapieren heeft om te adviseren bij schadeverzekeringen.Voor VvE beheer in de regio Gilze en Rijen bent u bij ons aan het juiste adres.

Er is een speciaal verzekeringsproduct dat helemaal is afgestemd op de verenigingen. Hiermee zijn de VvE’s beheer afnemers in Gilze en Rijen verzekerd van een zeer goed product tegen geringe kosten. Verder kunnen de Vereniging van Eigenaren altijd vrijblijvend en kosteloos gebruikmaken van de kostenvoordelen die VT2000 voor haar VvE’s bewerkstelligt. Dit is een service die wij heel gewoon vinden. Per vereniging is een vast team met een vaste beheerder. De Vereniging van Eigenaren heeft met de vaste beheerder korte communicatielijnen. Acties en vragen van leden worden snel en adequaat opgepakt. Bij de vereniging is openheid en communicatie erg belangrijk. Mede door het gebruik van het programma Twinq is hier extra aandacht aan besteed. Voor iedere VvE is een persoonlijke portal gemaakt. In deze portal worden de voor de Vereniging van Eigenaren relevante stukken opgenomen en kunnen acties worden gevolgd. Leden hebben 24/7 online inzage in de portal. Van belang is dat er een 24/7 calamiteitenservice is. Als een VvE over wil stappen naar een nieuwe beheer aanbieder in Gilze en Rijen dan komt er best veel op het bestuur af. Op de website van VT2000 vindt u een stappenplan en er is een GRATIS overstapservice.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Meer weten over VT2000 voor uw VvE in Gilze en Rijen of een andere stad?

Als u vragen heeft, en/of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen dan helpen onze vakkundige collega’s u graag verder, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Ons VvE beheer team actief in Gilze en Rijen staat u met raad en daad bij.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.