VvE Beheer VT2000

VvE beheer Oosterhout

Gezien de vele bijkomstigheden bij het beheren van een VvE is er veel know how nodig om het VvE beheer goed te kunnen laten verlopen. Naast de benodigde kennis gaat er ook veel tijd mee gemoeid. Om die reden wordt het VvE beheer steeds vaker overgelaten aan een professionele VvE beheerder. Indien een professionele VvE beheerder wordt ingeschakeld, is het belangrijk dat wordt nagedacht over welke taken de VvE graag uit handen zou willen geven.

VT2000 is niet alleen actief in Oosterhout. Ook kunt u ons inschakelen voor het beheer van uw VvE in onder andere Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Gilze en Rijen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Geertruidenberg en Raamsdonksveer.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VvE beheer uit handen geven

Als de VvE volledig ontzorgd wil worden, kan er het beste gekozen worden om het totale VvE beheer uit handen te geven. Echter kan het ook zijn dat de actieve vrijwilligers binnen uw VvE in Oosterhout graag bepaalde taken zelf willen blijven uitvoeren en kan een gedeelte van het VvE beheer overgelaten worden aan een professionele VvE beheerder. Een goed bekend staande professionele VvE beheerder in Oosterhout en omgeving, die zowel het totale VvE beheer als een gedeelte hiervan kan verzorgen, is VT2000. VT2000 is een door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerde VvE beheerder en heeft daarnaast al ruim 20 jaar een vergunning bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

De diensten die VvE beheer in Oosterhout kan verzorgen

VT2000 kan alle diensten inzake VvE beheer, het zogenoemde totaalbeheer, verzorgen. Hieronder valt ook het uitvoeren van de bestuurstaken, het opstellen of actualiseren van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en bouwkundige begeleiding. De diensten bij VT2000 zijn modulair opgebouwd, zodat het ook mogelijk is om een deel van het VvE beheer door VT2000 te laten verzorgen. Het is ook mogelijk om alleen de administratie door VT2000 VvE beheer te laten verzorgen. VT2000 helpt u graag bij het inventariseren aan welke diensten de VvE behoefte heeft.

Een goede communicatie en transparantie vindt VT2000 belangrijk. VT2000 laat dit zien door elke VvE te koppelen aan een vaste beheerder en vast team. Op die manier zijn de communicatielijnen kort, kan er snel en adequaat gehandeld worden bij storingen en hebben de klanten een vast aanspreekpunt. Bij calamiteiten is VT2000 ook buiten kantoortijden goed bereikbaar en wordt er naar een passende oplossing gezocht. Transparantie komt tot uiting doordat elke VvE een eigen portal heeft binnen het programma Twinq, waar 24/7 de voor de VvE relevante documenten in te zien zijn en acties kunnen worden gevolgd. Bovendien kunnen klanten van VT2000 vrijblijvend en geheel kosteloos profiteren van aanzienlijke inkoopvoordelen. Kortom VT2000 is de VvE beheerder voor uw VvE.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Interesse in VT2000?

Overweegt u om over te stappen naar VT2000 dan volgen hier nog een tweetal leuke bijkomstigheden. VT2000 maakt gebruik van een stappenplan en heeft daarnaast een gratis overstapservice, zodat de overstap nog makkelijker is. Heeft u nog vragen over het VvE beheer in Oosterhout of een andere stad in Nederland en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact met ons op via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Onze deskundige collega’s helpen u graag verder.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.