VvE Beheer VT2000

VvE beheer Smallingerland

In het VvE beheer gaat veel tijd zitten en er is veel kennis nodig om het VvE beheer goed te kunnen uitvoeren. Wanneer ook nog eens het aantal vrijwilligers afneemt, is het haast onmogelijk om het totale VvE beheer zelf te blijven uitvoeren. Het kan dan verstandig zijn om op zoek te gaan naar een professionele VvE beheerder. Bij de keuze voor een professionele VvE beheerder wordt geadviseerd om een gecertificeerde VvE beheerder te kiezen. VT2000 is zo’n gecertificeerde VvE beheerder. Naast de certificatie van het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) heeft VT2000 ook al jarenlang een vergunning bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Bovendien kan VT2000 het totale VvE beheer verzorgen, waardoor u er zeker van bent dat de uit handen te geven taken kunnen worden uitgevoerd.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Welke diensten kan VT2000 voor het VvE beheer in Smallingerland verzorgen?

Het is van belang dat voor de VvE helder is welke werkzaamheden de VvE zelf wil blijven uitvoeren en welke liever uitbesteed dienen te worden. VT2000 helpt u graag bij deze inventarisatie. VT2000 kan het totale VvE beheer overnemen, inclusief bouwkundige begeleiding en bestuurstaken, maar de VvE kan bij VT2000 ook kiezen om slechts een deel van het VvE beheer uit handen te geven. De diensten worden aangeboden in modules, waardoor alleen die diensten kunnen worden afgenomen waar behoefte aan is. Zo betaalt de VvE nooit voor diensten waar geen gebruik van wordt gemaakt. Bovendien kunnen klanten gratis en geheel vrijblijvend gebruikmaken van aanzienlijke inkoopvoordelen. VT2000 vindt een goede communicatie en openheid naar de klant toe belangrijk. Daarom koppelt VT2000 aan iedere VvE een vast beheerteam, waardoor klanten een direct aanspreekpunt hebben en er adequaat kan worden gehandeld bij meldingen. Buiten kantooruren is er een calamiteitenteam, zodat u bij calamiteiten altijd geholpen kunt worden. Kiest u voor VT2000 dan gaat u een zorgeloze overstap tegemoet dankzij de gratis overstapservice en het stappenplan. Meer informatie over deze services is te vinden op de website.

Benieuwd naar VT2000?

Onze collega’s helpen u graag. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij VT2000 voor de VvE’s in Smallingerland of omgeving en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, bel 085-0410500 of mail uw vraag naar info@vt2000.nl. De mogelijkheden kunnen ook besproken worden in een persoonlijk gesprek bij u op locatie of bij ons op kantoor.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.