VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Drachten

Een partij die er met betrekking tot het VvE beheer in Drachten uitspringt zijn wij. Ons bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en kan indien gewenst het gehele beheer van uw Vereniging van eigenaren op zich nemen. Als u niet precies weet aan welke diensten uw vereniging behoefte heeft kunnen wij u natuurlijk ook helpen met dit bepalen. Door met u in gesprek te gaan en gerichte vragen te stellen kunnen onze ervaren en vakkundige beheerder redelijk snel achterhalen aan welke taken uw VvE het meeste baat bij zouden hebben. Dus weet u niet precies wat voor diensten u wilt afnemen, maar wilt u wel een samenwerking aangaan met een ervaren en professioneel VvE beheer kantoor in Drachten? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze experts!

VT2000 is niet alleen werkzaam in Drachten. Wij gaan ook te werk als VvE beheerder in Leeuwarden, Heerenveen en Sneek. 

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Totaal VvE beheer in de regio Drachten

Al vanaf het prille begin heeft VT2000 als hoofddoel bij het opleiden van personeel dat deze vakkundig, professioneel en betrouwbaar moeten worden. Door deze manier van werken hebben wij al meerdere jaren een SKW Waarborg. Door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) wordt ieder jaar bij VT2000 een controle uitgevoerd. Deze controle gaat niet enkel en alleen over de administratieve taken en processen, maar ook over het onderhoud en de meerjarenonderhoudsplannen komen aan bod. Ook zijn wij al lang ingeschreven bij het AFM. Hierdoor kunnen wij ook advies geven bij schades en verzekeringen. Voor een veelzijdig VvE beheer kantoor in de regio Drachten, kunnen wij u van dienst zijn.

Genieten van een gratis overstapservice bij VvE beheer in Drachten?

Een van onze totaal VvE beheer specialisten helpen u in Drachten of omstreken graag verder met het inrichten van uw Vereniging van Eigenaren. Als u vragen heeft en/of een offerte wilt opvragen van dan kunt u de desbetreffende beheerder altijd via de volgende contactgegevens bereiken: Tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Bij VvE beheer in Drachten kiest u voor VT2000!

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.