VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Leeuwarden

Binnen het VvE beheer zijn steeds minder vaak vrijwilligers actief. Voor het beheer is veel tijd en kennis nodig. Met de veranderende wetgeving, kiezen steeds meer Verenigingen van Eigenaren ervoor om de werkzaamheden uit handen te geven van een professioneel beheerkantoor. Zo blijft er voor de leden van de vereniging meer tijd over voor andere zaken. VT2000 is een professioneel beheer kantoor waar steeds vaker een beroep op wordt gedaan. Vereniging van Eigenaren vinden het waardevol dat VT2000 het volledige dienstenpakket kan leveren. Dit is inclusief de bouwkundige- technische VvE beheer in Leeuwarden en het opstellen en/of actualiseren van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Dit plan dient als basis voor de onderhoud- en financiële planning. Verder is VT2000 ingeschreven bij de AFM als één van de weinige beheerkantoren en is bovendien ook nog gecertificeerd door het SKW (Stichting Kwaliteit Waarborgen). VT2000 is een VvE beheer kantoor waarbij de verenigingen in Leeuwarden veel persoonlijke aandacht krijgt en het hebben van een goede band als belangrijk wordt ervaren. Op de website kunt u lezen hoe de klanten van VT2000 over hen denken.

VT2000 is niet alleen werkzaam in Leeuwarden. Zo kunt u ons ook inschakelen als VvE beheerder in HeerenveenDrachten en Sneek

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Welke VvE beheer diensten in Leeuwarden biedt VT2000 aan?

Al ruim 20 jaar is VT2000 de professionele VvE beheer aanbieder die alle diensten in Leeuwarden kan leveren, desgewenst kan ook de bestuursfunctie aan VT2000 worden uitbesteed. Als basis adviseren wij de klanten om eerst een inventarisatie te maken om te bepalen aan welke diensten de vereniging behoefte heeft. VT2000 kan u daarbij vrijblijvend helpen door met u om de tafel te gaan zitten en de behoefte van de Vereniging van Eigenaren door te spreken. Als basis voor het beheer is het meerjarenonderhoudsplan van belang. Als u nog geen MJOP heeft of deze moet geactualiseerd worden, dan kan VT2000 dit desgewenst voor uw VvE verzorgen. Vooraf wordt een inspectie van het complex uitgevoerd. Met deze gegevens wordt rekening gehouden bij het opstellen van het MJOP.

Voor iedere VvE in Leeuwarden is een persoonlijke portal gemaakt in het speciaal voor Vereniging van Eigenaren ontworpen beheer programma Twinq. In deze portal kan de MJOP van de verenigingen worden opgenomen. Op deze wijze is het plan voor alle leden inzichtelijk. Alle relevante documenten en gegevens worden opgenomen in het persoonlijke portal van de Vereniging van Eigenaren. Voor leden is deze portal 24/7 in te zien. Verder is er 24/7 een calamiteitendienst. Om een goede band met elkaar te krijgen wordt een vast team samengesteld. De vaste beheerder is het aanspreekpunt, alle meldingen worden persoonlijk en klantvriendelijk opgepakt door het vaste team. Om de VvE ter dienst te zijn kan deze geheel vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van door VT2000 gerealiseerde kostenvoordelen. Dit levert menig Vereniging van Eigenaren bij de overgang naar VT2000 flinke kostenbesparingen op. Kostenbesparingen worden ook gerealiseerd door het VvE beheer en onderhoud in Leeuwarden slim in te plannen, rekening houdend met de duurzaamheidvraag.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.