VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Heiloo

Ter ondersteuning kan de VvE ervoor kiezen om bepaalde werkzaamheden uit te besteden. Bij VvE beheer is namelijk veel tijd gemoeid, er is er veel know how nodig en bovendien neemt het aantal actieve vrijwilligers af. Daarom wordt hedendaags steeds vaker ondersteuning gezocht bij een professionele VvE beheerder. Het is daarbij wel van belang om vooraf te inventariseren welke activiteiten de VvE uit wil besteden en welke taken de VvE zelf wil blijven doen, zodat er op zoek gegaan kan worden naar een passende VvE beheerder. Het is verstandig om uit te zien naar een VvE beheerder die het totaalbeheer kan verzorgen, zodat u er zeker van bent dat alle diensten kunnen worden uitgevoerd. Een professionele VvE beheerder voor de VvE’s in Heilo en omgeving, die het totaalbeheer kan verzorgen, is VT2000. VT2000 is een door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerd VvE beheerder en heeft al sinds de oprichting een vergunning bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dit betekent dat deze VvE beheerder ook bevoegd is om advies te geven op het gebied van verzekeringen.

VT2000 is een landelijk opererende VvE beheerder. Zo kunt u ons niet alleen inschakelen voor het beheer van uw VvE in Heiloo, maar zijn wij ook actief in Alkmaar, Heerhugowaard en Castricum. 

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 en VvE beheer Heilo

VT2000 heeft een open en transparante werkwijze. Iedere VvE heeft een persoonlijke portal binnen het programma Twinq, waar met behulp van inloggevens kan worden ingelogd. Op deze portal staan essentiële documenten, zoals de splitsingsakte en het huishoudelijk reglement, en kan de status van een actie worden gevolgd. Daarnaast hanteert VT2000 korte communicatielijnen door elke VvE aan een vaste beheerder te koppelen. Leden hebben zo een vast aanspreekpunt en het contact tussen klant en beheerder is persoonlijker. Ook maakt VT2000 zich hard voor het realiseren van inkoopvoordelen voor haar klanten, waar de VvE’s geheel vrijblijvend en kosteloos gebruik van kunnen maken. Het is bij VT2000 mogelijk om het totaalbeheer van de VvE te laten verzorgen, inclusief het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en bouwkundige begeleiding. Ook kunnen de bestuurstaken door VT2000 worden ingevuld en is het uiteraard mogelijk om niet het totaalbeheer maar een deel van het VvE beheer uit te besteden aan VT2000. De overstap naar VT2000 wordt nog aantrekkelijker door de GRATIS overstapservice en het stappenplan dat VT2000 aanbiedt. Informatie over de gratis overstapservice en het stappenplan kunt u vinden op de website.

Meer weten over VT2000 en uw VvE beheer in Heilo en omgeving?

Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder als u nog vragen heeft over uw VvE beheer in Heilo of omgeving en/of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. U kunt ons bereiken via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.