VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Heerhugowaard

Door het afnemende aantal vrijwilligers wordt een deel of het volledige VvE beheer steeds vaker uitbesteed aan een professionele VvE beheerder. Als u zich bezig houdt met de belangen van de vereniging dan weet u dat het beheren van een VvE tijdrovend en omvangrijk is. Een professionele VvE beheerder kan de VvE helpen door werkzaamheden uit handen te nemen en kan bovendien advies geven over allerlei zaken. Dit zorgt voor een aanzienlijke lastenverlichting voor de VvE. Belangrijk is daarbij dat de VvE vooraf inventariseert welke taken de VvE wil uitbesteden. Op basis hiervan kan een professionele VvE beheerder worden gekozen. Niet alle beheerkantoren hebben voldoende kennis in huis om alle taken uit te kunnen voeren en de belangenorganisatie van VvE’s raadt dan ook een gecertificeerde VvE beheerder aan. VT2000 is een professionele VvE beheerder voor de regio van Heerhugowaard. Het beschikt niet alleen over een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten), voor het adviseren van verzekeringen, maar is ook gecertifieerd door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen).

VT2000 is niet alleen actief als beheerder in Heerhugowaard. Ook zijn wij in te schakelen voor het beheer van VvE’s in Alkmaar en de hele regio van Amsterdam.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

De diensten van VvE beheer VT2000 in Heerhugowaard

De eerste stap is om in kaart de brengen aan welke diensten de VvE behoefte heeft. VT2000 helpt u hier graag bij. U kunt er bij VT2000 voor kiezen om het totaalbeheer (inclusief het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan en bouwkundige begeleiding) te laten verzorgen, maar uiteraard kunt u ook een deel van het VvE beheer uit handen geven. Een voorbeeld van een deelpakket is de administratie. VT2000 vindt transparantie naar de klanten toe erg belangrijk. Iedere VvE krijgt een persoonlijke portal binnen het programma Twinq, waarop de relevante stukken van de VvE te zien zijn en acties kunnen worden gevolgd. Ook de bereikbaarheid van VT2000 is goed. Doordat elke VvE een vaste beheerder en een vast team heeft, zijn de communicatielijnen kort en kunnen de leden goed en snel worden geholpen. Bovendien staat er buiten kantoortijd altijd een calamiteitenteam voor u klaar, waardoor VT2000 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar is. Daarnaast kunnen de VvE’s die bij VT2000 in beheer zijn, vrijblijvend en geheel kosteloos profiteren van aanzienlijke inkoopvoordelen. Overweegt u om over te stappen naar VT2000, dan volgen hier nog wat extra aantrekkelijke voordelen. VT2000 heeft een stappenplan en een GRATIS overstapservice, zodat de VvE volledig wordt ontzorgd. Meer informatie hierover is te vinden op de website.

Meer informatie over VvE beheer VT2000

Heeft u vragen over VT2000 voor uw VvE beheer in Heerhugowaard of een andere stad en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, onze vakkundige collega’s helpen u graag verder. We zijn bereikbaar via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Uiteraard kan er ook een afspraak worden gemaakt bij ons op kantoor of kunnen we bij u ter plaatse komen.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.