VvE Beheer VT2000

VvE beheer Heemskerk

Bij het beheren van een VvE komt veel kijken. Naast dat de werkzaamheden heel divers zijn en er veel kennis nodig is om de voortdurend veranderende wetgeving rondom verenigingen van eigenaars bij te kunnen houden, is het VvE beheer vooral erg tijdrovend. Daarom wordt er steeds vaker een beroep gedaan op professionele VvE beheerders. Indien gekozen wordt om werkzaamheden uit te besteden, is het belangrijk dat er van tevoren een inventarisatie wordt gemaakt van de uit te besteden taken. Er kan dan worden gekeken of deze taken kunnen worden uitgevoerd door de desbetreffende VvE beheerder. Veel administratie- en makelaarskantoren doen namelijk VvE beheer erbij en hebben niet zoveel kennis van het VvE beheer als een VvE beheerder die het totaalbeheer kan verzorgen. Een VvE beheerder voor VvE’s in Heemskerk en omgeving van Amsterdam en Haarlem, waar het totaalbeheer kan worden ondergebracht, is VT2000. Echter is het ook mogelijk om een deel van de werkzaamheden uit te besteden aan VT2000, zoals de administratie. VT2000 is een door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerd VvE beheerder en staat daarnaast al ruim 20 jaar ingeschreven bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Welke diensten kan VT2000 in de regio van Heemskerk leveren?

Eerst wordt samen met de VvE geïnventariseerd aan welke diensten de VvE behoefte heeft. VT2000 heeft een modulaire werkwijze. Dit houdt in dat zowel een deel van het VvE beheer uit handen kan worden gegeven, als het totale VvE beheer inclusief het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en bouwkundige begeleiding. VT2000 raadt aan om het MJOP als basis te gebruiken voor het plannen van het groot onderhoud, maar ook voor het maken van de berekeningen voor de benodigde financiële reserves. Indien de VvE niet beschikt over een MJOP kan VT2000 een MJOP maken. Het is ook mogelijk om het bestaande MJOP te laten actualiseren. Verder werkt VT2000 met korte communicatielijnen. Elke VvE heeft een vaste beheerder en een vast team. Transparantie en openheid staan bij VT2000 hoog in het vaandel en VT2000 laat dit o.a. zien door voor iedere VvE een persoonlijke portal aan te maken binnen het programma Twinq. Hier kunnen alle relevante documenten en acties van de VvE worden bekeken. Daarnaast heeft VT2000 een hoge bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden staat er altijd een team voor u klaar om u te helpen bij calamiteiten. Bovendien kunnen de VvE’s, die bij VT2000 in beheer zijn, geheel kosteloos en vrijblijvend gebruikmaken van de inkoopvoordelen en een goed verzekeringspakket. Mocht u overwegen om over te stappen, dan kunt u alle informatie omtrent het stappenplan en de GRATIS overstapservice vinden op de website.

Meer weten over VT2000?

Heeft u een vraag over het VvE beheer van een VvE in Heemskerk of omgeving en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 085-0410500 of via info@vt2000.nl. Daarnaast bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.