VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Geertruidenberg

Steeds vaker kiezen Verenigingen van Eigenaren ervoor om het beheer van hun VvE geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan een professioneel beheerkantoor. De voordelen voor de eigenaren bestaan uit het besparen van tijd en het hebben van een professionele partner. Hierdoor blijft er voor de eigenaren tijd over, die besteed kan worden aan zaken die zij van belang vinden. Voor het beheren van een Vereniging van Eigenaren is veel kennis nodig. De verenigingen hebben te maken met steeds veranderende wetgeving en de taken zijn erg divers. Daarom is het van belang om eerst te onderzoeken welke taken de VvE uit handel wil geven. Bij sommige beheerkantoren kunnen bijvoorbeeld de bestuurstaken worden uitbesteed en bij andere niet. Veel VvE beheer kantoren die actief zijn in de omgeving van Geertruidenberg zijn eigenlijk meer administratiekantoren. Deze kantoren hebben onvoldoende kennis van juridische-onderhoudszaken en verzekeringszaken.

VT2000 is niet alleen actief als beheerder van complexen in Geertruidenberg. Ook kunt u ons inschakelen voor het beheer van uw VvE in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Gilze en Rijen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Geertruidenberg en Raamsdonksveer. 

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Over VT2000

Een professioneel VvE beheerkantoor voor de regio van Geertruidenberg is VT2000. VT2000 kan het totaalbeheer verzorgen, inclusief het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan en het begeleiden van het onderhoud. VT2000 heeft al jarenlang een vergunning bij de AFM, voor het adviseren van schadeverzekeringen, en is gecertificeerd door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen). Het SKW controleert jaarlijks de organisatie, inclusief de daadwerkelijke staat van het onderhoud door een rondgang te maken naar de complexen. Door de jarenlange ervaring met het VvE beheer en beheren van complexen in het gebied in en rond Geertruidenberg krijgen de Verenigingen van Eigenaren met VT2000 een partner die hen met raad en daad bijstaat.

Welke VvE beheer diensten biedt VT2000 aan verenigingen in Geertruidenberg

Het is belangrijk om eerst met de VvE in de regio Geertruidenberg af te stemmen aan welke beheer diensten behoefte is. In een persoonlijk gesprek kan VT2000 u helpen om deze inventarisatie te maken. VT2000 kan alle diensten aanbieden, het zogenaamde totaalbeheer verzorgen. De diensten zijn modulair opgebouwd, de VvE kan door VT2000 ook een deel van de diensten laten verzorgen. De taken van bestuur kunnen, als de VvE dat wenst, ook door VT2000 worden ingevuld. Het is belangrijk dat de beheerder veel verstand heeft van onderhoudszaken en een meerjarenonderhoudsplan kan opstellen. Dit plan is de basis voor de planning van het onderhoud, maar ook om de hoogte van de benodigde reserves te berekenen.

Communicatie en transparantie zijn belangrijke zaken bij het beheer van de VvE in Geertruidenberg. Door gebruik te maken van een vaste beheerder en een vast team zijn er korte communicatielijnen. VT2000 werkt met het programma Twinq. In Twinq is voor alle Vereniging van Eigenaren een persoonlijke portal gemaakt. In deze portal zijn de voor de VvE relevante stukken opgenomen en kunnen acties worden gevolgd. De verenigingen die het beheer laten verzorgen door VT2000 kunnen gebruikmaken van veel voordelen. Zo zijn er vrijblijvend en geheel kosteloos de aanzienlijke inkoopvoordelen. VT2000 vindt het belangrijk om zich volledig in te zetten voor de VvE’s die in haar beheer zijn.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Meer informatie over het VvE beheer van uw vereniging in Geertruidenberg

Ook voor het beheer van uw VvE in Geertruidenberg en omgeving helpen wij u graag verder. Ons vakkundige team helpt u graag verder als u vragen en/of opmerkingen hebt, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Geheel vrijblijvend kunnen we een offerte voor u maken. Verder is er de gratis overstapservice. Als uw Vereniging van Eigenaren ervoor kiest om het beheer uit handen te geven aan VT2000 helpen wij u geheel kosteloos om alle stappen te ondernemen. Meer informatie over het VvE beheer in de regio Geertruidenberg in combinatie met onze gratis overstapservice kunt u vinden op onze website.

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.