Taken van een VVE Beheerder

 

Taken van een VvE Beheerder

Wat zijn nou de dagelijkse taken van een VvE beheerder?

Wat veel mensen zich afvragen is wat nu de taken van een VvE beheerder zijn. Een VvE beheren is vrij breed. Kort gezegd zijn dit de taken van een VvE beheerder: financieel beheer, organisatorisch beheer, administratief beheer, dagelijks technisch beheer en bouwkundig beheer. Daarnaast wordt er ook vergaderd en moet er gezorgd worden dat veranderingen en besluiten worden doorgevoerd. Sommige VvE’s doen het beheer zelf en er zijn zelfs slapende VvE’s die niet actief zijn. Omdat de bewoners vaak niet genoeg kennis en ervaring in het vak hebben zorgt dit ervoor dat in sommige gevallen hoge kosten aan de bewoners worden toegerekend. Bij slapende VvE’s is er vaak sprake van achterstallig onderhoud. Daarom kiezen steeds meer VvE’s ervoor om de dagelijkse taken uit te besteden aan een professionele VvE beheerder. Naast de kennis en ervaring wordt er ook bespaard op de kosten voor verzekeringen en onderhoud.

VT2000 is een professionele en ervaren VvE Beheerder. Met 18 jaar ervaring in het vak kan VT2000 uw dagelijkse beheer overnemen zodat u kunt genieten van de woning. Ook denkt VT2000 goed met haar klanten mee en in noodgevallen is VT2000 24/7 te bereiken. VT2000 maakt een offerte op maat aan zodat uw complex nooit teveel betaald.

Meer informatie?
Wilt u meer uitleg over VvE of wilt u meer informatie over de voordelen bij VT2000? Bel op 0174-286262 met een van onze experts of mail ons op info@VT2000.nl voor gratis advies over de taken van een VvE beheerder!

VT2000

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.