Administratie VvE

 

Administratie VvE

Administratie VvE – Misschien wel de belangrijkste taak binnen een Vereniging van Eigenaars is het beheer.

Het voeren van een administratie VvE moet zorgvuldig en netjes gebeuren. Het is belangrijk om binnen het beheer goed om te gaan met de juiste kostenverdeling en verdeelsleutels. De taken van het beheer nemen tijd in beslag. Daarom kiezen veel verenigingen ervoor om het beheer uit te besteden aan een betrouwbare en professionele VvE beheerder. Een beheerder heeft alle kennis en ervaring voor het bijhouden van uw VvE administratie, ervaar de enorme tijdbesparing.

Taken m.b.t. de administratie VvE

Er zijn veel taken die tijd in beslag nemen voor de administratie van een VvE. Hieronder worden een aantal van deze taken beschreven die VT2000 voor u uit handen kan nemen:

  • De jaarrekening en de begroting opstellen.
  • Het beheren van het reservefonds van de VvE.
  • Beheer van de verzekeringen en behandelen van de schadegevallen.
  • Opzetten en het beheren van het eigenaren register
  • Administratie VvE voeren voor crediteuren en debiteuren.
  • De incasso’s voor de periodieke ledenbijdrage, dit kan automatisch als de eigenaren dat wensen.
  • Het verzorgen van aanmaningen en het afspreken van betalingsregelingen.
  • Deurwaarderszaken begeleiden.
  • Uitvoeren van de stookkostenafrekening.
  • Het voeren van de loonadministratie.

VT2000 de betrouwbare VvE beheerder voor uw administratie

De VvE administratie wordt gezien als de belangrijkste taak binnen een vereniging. Het is dus erg belangrijk dat het beheer goed gedaan wordt door een betrouwbare en professionele beheerder. VT2000 is een specialist in het verzorgen van het beheer binnen een Vereniging van Eigenaren. VT2000 heeft hier meer dan 18 jaar ervaring mee. VT2000 maakt gebruik van het programma Twinq, hiermee kunt u goed op de hoogte blijven van de veranderingen binnen uw VvE. Alle boekingen kunt u direct volgen.

Naast de administratieve taken neemt VT2000 al uw taken binnen de Vereniging van Eigenaren over als u dat wenst. VT2000 is de specialist in het Beheer van uw Vereniging van Eigenaren. Zo heeft u een betrouwbare en ervaren partner in alle taken binnen uw vereniging. VT2000 denkt graag mee met uw administratie VvE.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen over de boekhouding binnen uw Vereniging van Eigenaren of wilt u weten waarom VT2000 de perfecte beheerder is voor uw vereniging? Bel 0174-286262- of mail met onze administratie VvE beheer expert op info@vt2000.nl

VT2000

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.