VvE Management

Vve management – Elke VvE dient een beheerder te hebben, een bestuurder. Deze kan bestaan uit 1 persoon of meerdere personen. De taak van deze ‘bestuurders’ verschilt. De bestuurders moeten zorgen voor al het beheer van de VvE. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Bij veel taken binnen het management van de VvE is veel kennis nodig. Het beheren van de VvE kost enorm veel tijd. Omdat steeds meer bewoners of niet genoeg kennis of geen tijd/zin hebben om in het management van de VvE te verzorgen wordt er steeds vaker gekozen voor een expert in het beheren van een VvE, een VvE beheerder.

Taken binnen het VvE management.

Er zijn veel taken die gedaan moeten worden binnen de vereniging. Hieronder zullen verschillende taken besproken worden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen 6 belangrijke taken in het management binnen de VvE:

Financieel beheer: De naam zegt het al, het bijhouden van het financiële beheer binnen de organisatie. Taken die hierbij komen kijken, het bewaken van de debiteuren- en crediteurenadministratie en bijvoorbeeld het opstellen van een jaarrekening is de basis voor goed financieel beheer.

Technisch beheer: 
Technisch beheer is belangrijk binnen uw vereniging. Binnen het technisch beheer wordt al het onderhoud uitgevoerd en opgesteld. Daarnaast wordt er toezicht gehouden op het onderhoud.

Bouwkundig beheer: Bouwkundig VvE management is er voor de lange termijn. Veel verenigingen hebben hier weinig kennis en ervaring mee waardoor er veel te veel betaald wordt voor onderhoud en/of het verhelpen van schades. Het is dus belangrijk dat er een goed MOP (meerjarig onderhoudsplan) wordt opgesteld.

Administratief beheer: Administratief beheer is het hart van de VvE. De administratie dient nauwkeurig te worden gedaan. De taken van de administratie nemen veel tijd in beslag.

Verzekeringen en schades: Het is belangrijk dat uw complex goed verzekerd is. Bij VT2000 VvE management worden verschillende verzekeringen vergeleken en de perfecte verzekering voor uw complex opgesteld. Daarnaast kent VT2000 VvE management de snelste schade afhandeling van Nederland. 24/7 is VT2000 bereikbaar in noodgevallen waarbij wij u veel werk en zorg uit handen nemen.

VT2000 voor uw professionele VvE management

Tegenwoordig kiezen veel VvE’s ervoor om het VvE management uit te besteden aan een professionele VvE beheerder. Veel VvE beheerders zijn onervaren en het is juist belangrijk dat uw VvE betrouwbaar en professioneel beheerd wordt. VT2000 is een ervaren en professionele VvE beheerder met meer dan 18 jaar in alle taken van het VvE beheer. Daarnaast is VT2000 sinds 2013 SKW gecertificeerd, dit houdt in dat VT2000 aan alle eisen voldoet voor een professionele en ervaren VvE beheerder. VT2000 denkt graag met uw vereniging van eigenaars mee.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen over het management binnen uw VvE of wilt u weten waarom VT2000 de perfecte VvE beheerder is voor uw VvE? Bel 0174-286262- of mail met onze VvE beheer expert op info@vt2000.nl

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.