VvE beheer VT2000

VvE beheer Zaandam – Bij het beheer van de VvE komt veel kijken. Vrijwilligers geven steeds vaker aan het een te zware taak te vinden vanwege de tijdbesteding maar ook door de diversiteit van de werkzaamheden. Bij het verzorgen van de financiële administratie is het lastig om buren aan te spreken als de VvE bijdrage niet tijdig wordt betaald. Echter er komen ook vraagstukken binnen de VvE aan de orde met betrekking tot groot onderhoud, hiermee is flink wat geld gemoeid. Ook is het prettig om voor advies bij een deskundige partij terecht te kunnen. Ook dit terrein is heel breed. Zo kunt u denken aan een geschil met een aannemer, bijvoorbeeld hoe is de garantie geregeld, tot een lastige schadezaak.

VT2000 is niet alleen in te schakelen voor uw VvE beheer in Zaandam. Tevens zijn wij werkzaam als beheerder van VvE’s in Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude en Aalsmeer.

Waarom een professioneel beheerder?

Steeds vaker kiezen VvE’s in Zaandam en omgeving om het VvE beheer uit te besteden aan een professionele bestuurder. Het is verstandig om te kijken aan welke diensten u behoefte heeft. Omdat het VvE beheer heel breed is, is het prettig om te kiezen voor een kantoor die alle diensten kan verzorgen, het zogenaamde totaal beheer. Daarnaast is het advies om voor een kantoor te kiezen die gecertificeerd is. Heel actueel is het om te controleren of het VvE kantoor een AFM inschrijving heeft. Een kantoor die het totaal beheer uitvoert voor VvE’s in Zaandam en omgeving is de door het SKW gecertificeerde beheerkantoor VT2000. Dit kantoor bestaat 20 jaar en heeft direct vanaf de start gekozen voor een AFM vergunning. Er wordt gewerkt met een vaste beheerder en een vast team dat goed bekend is in de omgeving.

VvE beheer Zaandam – welke diensten levert VT2000

Het is verstandig om eerst te inventariseren aan welke beheer diensten de VvE in Zaandam behoefte heeft. VT2000 kan alle diensten verzorgen, inclusief het verzorgen van de bestuursfunctie. Als er een actief bestuur is vanuit de leden van de VvE dan is dat heel prettig en werkt VT2000 graag met hen samen. Voor het onderhoud is de basis een meerjarenonderhoudsplan. VT2000 zal altijd eerst adviseren om een inspectie uit te voeren als het meerjarenonderhoudsplan opgesteld dan wel geactualiseerd moet worden. Met de conditiemeting van het complex wordt rekening gehouden met het op te stellen meerjarenonderhoudsplan (MJOP). De communicatie en informatievoorziening is van belang. Door te werken met een vaste beheerder en een vast team hebben de leden altijd vaste aanspreekpunten voor hun VvE binnen VT2000. Acties en klachten worden dan altijd snel opgepakt. De communicatie vinden wij heel belangrijk. De leden worden prettig en klantvriendelijk geholpen. Voor het beheer van uw VvE in Zaandam wordt een eigen portal gemaakt door VT2000 binnen het programma Twinq. Alle stukken zijn hierdoor snel en goed in te zien. Ook het verloop van de acties kunnen de leden volgen. Verder wordt het meerjarenonderhoudsplan, nadat door de leden is vastgesteld, in Twinq opgenomen.

Wat kost het beheer voor uw VvE in Zaandam bij VT2000?

Het uitbesteden van het VvE beheer in Zaandam kost geld maar tegelijkertijd levert het geld en tijd op. Geheel vrijblijvend en kosteloos organiseert VT2000 mogelijkheden om flinke kortingen te krijgen bij de leveranciers. Het is aan de VvE om hieraan wel of niet mee te doen. Bij de overdracht van een VvE naar VT2000 constateren we toch iedere keer weer dat er flinke kortingen mogelijk zijn. Deze mogelijkheden worden voorgelegd aan de VvE. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om vrijblijvend het meerwerk gratis mee te verzekeren. VT2000 hanteert concurrerende tarieven en alle diensten kunnen worden geleverd. Samen met de VvE gaat VT2000 graag om de tafel om te inventariseren aan welke diensten de VvE behoefte heeft. De VvE heeft als doel om het complex in stand te houden. Door het onderhoud slim in te plannen en inzichtelijk te maken, bespaart u veel geld en komt u niet voor nare verrassingen te staan. Om het VvE beheer in Zaandam te ontzorgen die de overstap naar VT2000 willen maken hebben we de gratis overstapservice. Geheel kosteloos verzorgen wij de overstap en helpen wij u hierbij om de stappen te doorlopen. Over de te ondernemen stappen hebben we informatie opgenomen op onze website.

Informatie inwinnen bij VT2000?

Wilt u meer weten over onze VvE beheer in Zaandam, referentie en/of een vrijblijvende offerte opvragen? Onze collega’s helpen u graag geheel vrijblijvend, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.