VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Koog aan de Zaan

In Koog aan de Zaan worden steeds meer Verenigingen van Eigenaren beheerd door een professionele VvE beheerder. Voor het beheer van een Vereniging van Eigenaren is veel kennis en tijd nodig. De branche van het beheren van Vereniging van Eigenaren is de afgelopen jaren sterk gegroeid. VT2000 is een betrouwbare en bereikbare beheerder in deze ontwikkelde branche. VT2000 kan verschillende taken uit handen nemen van de eigenaren. Het uitbesteden van het beheer aan VT2000 brengt meerdere voordelen met zich mee. Er is een uitgebreid pakket aan diensten. Het complete beheer kan worden verzorgd door VT2000, echter kan ook een deel van het beheer uit handen worden genomen, afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant. De diensten die worden aangeboden zijn: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en administrateur, het geven van adviezen en als extra voordeel is er een gratis overstapservice. Steeds vaker wordt het beheer van de VvE uit handen gegeven van beheerder VT2000.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 VvE beheer in Koog aan de Zaan

VT2000 is een VvE beheerder met ruim 20 jaar ervaring. In al deze jaren is er een uitstekende kwaliteit opgebouwd en geleverd. Het bezit van het SKW certificaat bevestigd dit. Dit certificaat is ontwikkeld door belanghebbende partijen: VvE belang, VGM NL en Aedes vereniging van woningcorporaties. Dit certificaat is een aantal jaren geleden voor het eerst ontvangen. Hierbij wordt er getoetst op de kwaliteit van de beheerder van een Vereniging van Eigenaren en ieder jaar wordt het onderzoek opnieuw herhaald sinds het certificaat voor de eerste keer is ontvangen. VT2000 staat tevens ingeschreven bij het AFM. Autoriteit Financiële Markten is de Nederlandse toezichthouder op de financiële markten en bestaat sinds 1 maart 2012. Er is veel kennis van financiële zaken in huis en hier kunnen ook adviezen over worden gegeven. VT2000 maakt gebruik van het programma Twinq, dat speciaal is ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaren. Hierdoor wordt op een goede manier informatie verschaft aan de Verenigingen van Eigenaren. De eigenaren hebben 24 uur per dag beschikking over de informatie van de VvE. De klanten die op dit moment gebruik maken van het systeem zijn enthousiast doordat het beheer van de VvE inzichtelijk en transparant is.

Benieuwd naar het beheer door VT2000 VvE beheer?

Als u vragen heeft over uw VvE of het beheer daarvan dan kunt u altijd bij VT2000 terecht. Met een deskundig en enthousiast team staat VT2000 voor u klaar. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met 085-0410500 of info@vt2000.nl. Er kan altijd een afspraak worden gemaakt voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij uw complex. Hiermee is VT2000 VvE beheer Koog aan de Zaan een goede keuze.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.