VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Werkendam

Veel verenigingen vragen aan VT2000 ondersteuning om hen te helpen met het beheer van de Vereniging van Eigenaren. Van vrijwilligers wordt steeds meer know how gevraagd. Het beheren van een VvE is tijdrovend en er is veel specifieke en brede kennis voor nodig. Veel administratiekantoren presenteren zich als beheer kantoren. Het is voor de vereniging moeilijk om de juiste beheerder te vinden. Door het brede vakgebied is het van belang dat een VvE beheerder niet alleen de financieel administratieve ondersteuning biedt maar ook zorgt voor de bouwkundige en technische begeleiding. VT2000 is een speler in de markt die alle disciplines in huis heeft en dit al 20 jaar.

VT2000 is een professionele VvE beheer kantoor die actief is in Werkendam. Vereniging van Eigenaren kiezen voor deze ondersteuning om tijd over te houden voor andere zaken en om een professionele sparringpartner te hebben. VT2000 biedt waar voor uw geld en levert hoogwaardige diensten.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VvE beheer in Werkendam, een professionele beheerder

Voor een Vereniging van Eigenaren is het belangrijk dat de VvE beheer kantoor in Werkendam alle disciplines in huis heeft. Als grondslag voor de onderhouds- en financiële planning kunt u het beste het meerjarenonderhoudsplan nemen. VT2000 kan als er geen actueel plan is dit meerjarenonderhoudsplan voor u opstellen. Er zal dan eerst een inspectie ter plaatse worden uitgevoerd. Vanuit deze inspectie volgt een conditiemeting. In het meerjarenonderhoudsplan wordt rekening gehouden met de conditie van het complex. Het gehele beheer, inclusief de technische begeleiding, kan door VT2000 worden verzorgd. Echter, de VVE kan er ook voor kiezen om een deel zelf uit te laten voeren. In goed onderling overleg wordt gekeken aan welke diensten de Vereniging van Eigenaren behoefte heeft. Zo wordt het juiste dienstenpakket samengesteld en betaalt u nooit teveel. Uit een onderzoek is naar voren gekomen dat leden van de VvE een goede bereikbaarheid van de beheerder van essentieel belang vinden. VT2000 zorgt voor een vast team met een vaste beheerder en intern beheerder. Er is een goede (telefonische) bereikbaarheid en voor calamiteiten is het team 24/7 bereikbaar. Voor iedere VvE beheer afnemer in Werkendam wordt een persoonlijke portal gemaakt in het programma Twinq. Alle documenten, acties en andere relevante gegevens zijn 24/7 te volgen in Twinq.

VT2000 is een professioneel VvE beheer kantoor die door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) is gecertificeerd. Daarnaast heeft VT2000 ook nog een vergunning bij de AFM. Jaarlijks wordt een controle door het SKW uitgevoerd. Ook controleert de AFM of aan de beroepseisen wordt voldaan. Voor de klanten heeft VT2000 gezorgd voor grote inkoopvoordelen, de VvE’s kunnen hiervan geheel vrijblijvend en kosteloos gebruik maken. Als u als Vereniging van Eigenaren wilt overstappen dan is hiervoor een stappenplan ontwikkeld. Op de website kunt u meer lezen over de overstapservice bij VvE beheer in Werkendam, om de vereniging te ontzorgen.

Meer informatie over VT2000 voor het VvE beheer in Werkendam?

Als u vragen heeft over de GRATIS overstapservice, VvE beheer in Werkendam of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, dan helpen onze vakkundige collega’s u graag verder, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.