VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Sleeuwijk

Het beheren van een Vereniging van Eigenaren is geen gemakkelijke taak. Er komen veel dingen kijken bij het beheren van een Vereniging van Eigenaren. Dit is voor veel VvE’s een reden om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder. Indien de Vereniging van Eigenaren in Sleeuwijk ook het beheer of bepaalde delen van het VvE beheer wil uitbesteden, dan kan gekeken worden wat de mogelijkheden zijn bij verschillende VvE beheerders. Een goede VvE beheerder in Sleeuwijk is VT2000. VT2000 heeft honderden tevreden klanten en staat bekend als een betrouwbare speler die de laatste jaren sterk ontwikkeld is. Bij VT2000 is het mogelijk om het totale beheer te laten verzorgen, maar ook een deel van het beheer. VT2000 is meer dan 20 jaar geleden opgericht.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Welke diensten kan VT2000 voor VvE’s op het gebied van VvE beheer verzorgen?

De diensten die worden aangeboden door VT2000 zijn onder andere alle beheeronderdelen waaronder de bouwkundige begeleiding en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Hierbij kan rekening worden gehouden met duurzaamheid. VT2000 is uw sparringpartner, geeft adviezen en kan ook het bestuur uit handen nemen als de VvE dit wenst. Voor het maken van de overstap heeft VT2000 een stappenplan ontwikkeld en de gratis overstapservice. VT2000 is sinds een aantal jaren SKW gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit betekent dat u te maken hebt met een goede en hoogstaande beheerorganisatie. Jaarlijks wordt de VvE beheerder gekeurd door het SKW. Daarnaast is een AFM certificaat ontvangen, dit staat voor Autoriteit Financiële Markten. Er is dus veel kennis van verzekeringen in huis en hier kunnen ook adviezen over worden gegeven. Vereniging van Eigenaren die bij VT2000 in beheer zijn, hebben een persoonlijke portal binnen het programma Twinq, waar de belangrijke stukken voor de Vereniging van Eigenaren op gepubliceerd staan. Leden hebben 24/7 toegang tot deze portal door middel van een persoonlijke inlogcode. Daarnaast kunnen klanten vrijblijvend en geheel kosteloos gebruikmaken van flinke inkoopvoordelen. VT2000 maakt zich hard voor een goede communicatie. Aan elke Vereniging van Eigenaren wordt een vast beheerteam gekoppeld, zodat vragen en meldingen adequaat in behandeling kunnen worden genomen. Bovendien kunt u bij calamiteiten ook buiten kantooruren altijd terecht.

Meer weten over VT2000 en het VvE beheer in de regio Sleeuwijk?

Voor het opvragen van een vrijblijvende offerte en/of andere vragen voor uw Vereniging van Eigenaren in Sleeuwijk of elders in Nederland, helpen wij u graag verder. Het vakkundige team staat voor u klaar, 085-0410500 of info@vt2000.nl. Voor vragen over de gratis overstapservice kunt u ook bij VT2000 terecht.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.