VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Vlijmen

Wilt u uw VvE laten ontzorgen? Dan bent u bij VT2000 aan het juiste adres. Voor het beheer van een Vereniging van Eigenaren is steeds meer kennis nodig. VT2000 heeft veel kennis in huis en is als VvE beheerder goed bekend in Vlijmen en omgeving. Er zijn een aantal voordelen voor de eigenaren als het beheer uit handen wordt gegeven. Het bespaart veel tijd en het beheer is in goede handen. Er worden daarnaast kosten bespaard door mee te doen aan collectieve inkoop.

Niet alleen is VT2000 werkzaam als beheerder in en om Vlijmen. Ook kunt u ons inschakelen voor uw VvE beheer in Den Bosch, Vught, Rosmalen en Oss.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Steeds meer VvE’s in Vlijmen kiezen voor VT2000 als VvE beheerder

VT2000 bestaat ruim 20 jaar en heeft veel ervaring opgedaan en staat bekend als een betrouwbaar bedrijf dat uitstekend bereikbaar is voor de klant. VT2000 biedt de volgende diensten aan: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en administrateurschap . Tot slot is er een gratis overstapservice.
VT2000 is SKW gecertificeerd. Het certificaat is in het leven gebracht door belanghebbende partijen: VvE Belang, VGM NL en Aedes vereniging van woningcorporaties. Dit is het productcertificaat voor beheerders van Vereniging van Eigenaren. Om het certificaat in handen te krijgen moet er aan 3 eisen worden voldaan. Dit gaat over de organisatie, het bestuurlijk en financieel/administratief beheer en het bouwkundig beheer van de Vereniging van Eigenaren. VT2000 een aantal jaren geleden voor het eerst het SKW certificaat ontvangen. Ieder jaar wordt het onderzoek herhaalt en elk jaar voldoet VT2000 aan de gestelde eisen. VT2000 staat ingeschreven bij het AFM en heeft op deze manier veel kennis van financiële zaken. Hierover kunnen ook adviezen worden gegeven. VT2000 is een dienstverlenende organisatie en werkt uitsluitend met een team van enthousiaste, vakkundige en betrokken collega’s waarbij klantvriendelijk- en servicegerichtheid voorop staan. Er zijn korte communicatielijnen en een persoonlijk aanspreekpunt voor de klant. Er wordt gebruik gemaakt van het programma Twinq, daarmee is alle informatie van de Vereniging van Eigenaren altijd beschikbaar voor de eigenaren. Er is een gratis overstapservice en de overdracht wordt volledig verzorgd. Ook bij het opstarten van een VvE bent u op de goede plek. Voor het beheer van uw VvE in Vlijmen is het belangrijk om te kiezen voor een professionele partij.

Contactgegevens VT2000 VvE beheer Vlijmen

Voor meer informatie of vragen over VvE beheer in Vlijmen of omstreken kunt u onze specialisten mailen via: info@vt2000.nl. Bent u benieuwd wat onze bestuurders voor uw Vereniging van Eigenaren kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons met betrekking tot het uitbesteden van het bestuur of administratie van uw VvE, via het volgende telefoonnummer: 085-0410500. VT2000 VvE beheer staat op ieder moment van de dag voor u klaar.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.