VvE Beheer VT2000

VvE beheer Raalte

Het beheren van een VvE is geen eenvoudige taak. De werkzaamheden zijn divers en de veranderde wetgeving rondom verenigingen van eigenaars zorgt dat er veel know how nodig is. Bovendien kost het beheren van een VvE veel tijd. Daarom wordt steeds vaker een professionele VvE beheerder ingeschakeld. Dit hoeft niet te betekenen dat het hele VvE beheer uit handen moet worden gegeven. Het is ook mogelijk om een deel van het VvE beheer onder te brengen bij een VvE beheerder. Echter kunnen niet alle VvE beheerders het totaalbeheer verzorgen en daarom is het verstandig om van tevoren op een rijtje te zetten welke diensten uitbesteed wensen te worden. Er kan dan gekeken worden naar een passende VvE beheerder. Bovendien raadt de belangenorganisatie voor VvE’s aan om te kiezen voor een gecertificeerde VvE beheerder. Een door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerde VvE beheerder is VT2000. VT2000 staat goed bekend. Referenties kunnen worden nagelezen op de website.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Wat kan een VvE beheer voor uw VvE in Raalte betekenen?

VT2000 kijkt samen met de VvE aan welke diensten de VvE behoefte heeft. VT2000 is een professionele VvE beheerder die het zogenoemde totaalbeheer kan verzorgen, inclusief bouwkundige begeleiding en het uitvoeren van de bestuurstaken. Hoewel VT2000 alle diensten kan leveren, kan de VvE er ook voor kiezen om een deel van het VvE beheer te laten verzorgen door VT2000. De diensten worden namelijk modulair aangeboden. Daarnaast krijgt elke VvE bij VT2000 een eigen portal binnen het programma Twinq, waarop de relevante stukken van de VvE staan weergegeven en acties kunnen worden gevolgd. De klanten hebben 24/7 toegang tot deze portal. Bovendien is VT2000 ook 24/7 bereikbaar, buiten kantoortijden staat er een calamiteitenteam voor u klaar zodat u bij calamiteiten altijd geholpen wordt. Daarnaast is elke VvE gekoppeld aan een vaste beheerder en een vast team, waardoor meldingen snel in behandeling kunnen worden genomen. De communicatielijnen zijn dus kort. Ook is VT2000 bevoegd om advies te geven op het gebied van verzekeringen dankzij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) vergunning. Voor de verzekeringsdiensten is het van belang dat VT2000 de verzekeringspapieren heeft. Een andere bijkomstigheid als klant van VT2000 is dat u vrijblijvend en geheel kosteloos gebruik kunt maken van behoorlijke inkoopvoordelen.

Overweegt u om over te stappen naar VT2000 of wilt u meer informatie over VT2000?

Indien u voor VT2000 kiest, profiteert u van de GRATIS overstapservice en bovendien staan alle te ondernemen stappen beschreven in het stappenplan. Het stappenplan en de gratis overstapservice staan nader toegelicht op de website. Heeft u nog vragen over het VvE beheer in Raalte en VT2000 en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, ons team staat voor u klaar, tel: 085-0410500 of per mail info@vt2000.nl.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.