VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Hardenberg

Steeds vaker kiezen VvE’s ervoor om ondersteuning te vragen van een professioneel beheerkantoor. De redenen voor deze overstap zijn divers. Het aantal vrijwilligers neemt af, de wetgeving verandert steeds en eigenaren vinden het prettig dat zij de verantwoordelijkheid kunnen delen. Er komt veel kijken bij het kiezen van een beheerkantoor. De belangenorganisatie voor Verenigingen van Eigenaren, adviseert verenigingen om te kiezen voor een gecertificeerd kantoor. Landelijk is er ook aandacht geweest voor de inschrijving bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). VvE beheerkantoren geven advies over de verzekeringen en hebben hiervoor een vergunning bij de AFM nodig. Veel VvE beheerkantoren hebben deze vergunning niet. VT2000 heeft direct bij de start, ruim 20 jaar geleden, gezorgd voor de juiste verzekeringspapieren als het gaat om VvE beheer in Hardenberg.

VT2000 heeft een inschrijving bij de AFM en is door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerd. Verder is het van belang om na te zien of het VvE beheer kantoor in de omgeving Hardenberg alle diensten, inclusief het begeleiden van groot onderhoud, kan verzorgen. Tegenwoordig presenteren administratie- en makelaarskantoren zich als beheer kantoren, terwijl hun kerntaken niet zo breed zijn als de kennis die voor het beheren van VvE’s nodig is. Als u vrijwilliger bent bij een Vereniging van Eigenaren, dan weet u dat er veel know how nodig is voor het goed en deskundig beheren van de vereniging. VT2000 is een organisatie die het totaalbeheer kan verzorgen. De diensten zijn modulair in opbouw. Dit houdt in dat er voor iedere VvE maatwerk geleverd wordt. Zo kan er bijvoorbeeld door de Vereniging van Eigenaren voor gekozen worden om bijvoorbeeld alleen het dienstenpakket administratie af te nemen. Graag zal het vakkundige team van VT2000 u vrijblijvend helpen met het inventariseren van de behoefte van het VvE beheer in Hardenberg.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Diensten VT2000 voor uw VvE in Hardenberg en andere steden in Nederland

Als de Vereniging van Eigenaren weet aan welke diensten behoefte is, dan kan dit samen met VT2000 worden ingevuld. VT2000 kan het volledige vastgoed beheer van uw VvE in de omgeving Hardenberg verzorgen, inclusief het opstellen van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en de begeleiding van het groot onderhoud. Er zijn echter ook VvE’s die ervoor kiezen om alleen de administratie uit te besteden, eventueel aangevuld met begeleiding bij het organiseren van de ledenvergadering. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden bij VT2000. Het vakkundige team helpt u graag bij het maken van afwegingen. Communicatie is erg belangrijk bij het beheer van een VvE in de regio Hardenberg. Bij de referenties van VT2000 kunt u lezen dat dit goed is geregeld.

Per VvE is een vaste beheerder en een vast beheer team in Hardenberg. Op de persoonlijke portal van de vereniging zijn alle acties en de relevante stukken 24 uren, 7 dagen per week online te volgen. Ook na kantoortijd en in het weekend wordt u persoonlijk geholpen bij calamiteiten. Hiervoor is het calamiteitenteam van VT2000 actief. Om onze klanten nog meer van dienst te zijn maakt VT2000 zich hard voor het realiseren van inkoopvoordelen voor de klanten. Alle VvE’s die bij VT2000 in beheer zijn kunnen hieraan geheel kosteloos en vrijblijvend meedoen. Om de overstap voor het VvE beheer eenvoudiger te maken is er een stappenplan voor uw Vereniging van Eigenaren in Hardenberg ontwikkeld. Hierover kunt u meer informatie lezen op onze website. Verder is er de GRATIS overstapservice. Alle rompslomp rond de overstap wordt u uit handen genomen door het ervaren en deskundige team van VT2000.

Informatie inwinnen bij VT2000?

Wilt u met betrekking tot het beheer voor uw VvE in Hardenberg of een andere stad in Nederland een vrijblijvende offerte en/of meer informatie ontvangen, bel ons vakkundige team, tel: 085-0410500 of mail naar info@vt2000.nl. Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.