VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Oisterwijk

Professionele VvE beheerders spelen hedendaags een steeds grotere rol binnen het VvE beheer. Het beheer van een VvE is erg intensief en kost veel tijd. Voor eigenaren is het een lastig vakgebied, ook omdat de wetgeving op het gebied van Verenigingen van Eigenaren steeds wijzigt. De Verenigingen van Eigenaren kunnen gedeeltelijk of geheel ontzorgd worden, dit ligt volledig aan de wensen en behoeften van de VvE. Het is dus van belang dat de Vereniging van Eigenaren hier goed over nadenken. VT2000 biedt een maatwerkpakket en is voor allerlei soorten VvE’s de juiste beheerder.

VT2000 is niet alleen actief in Oisterwijk. Ook kunt u ons inschakelen als VvE beheerder in Tilburg, Goirle, Boxtel, Schijndel en Waalwijk. 

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 in Oisterwijk

VT2000 is al 20 jaar een professionele en betrouwbare beheerder van Verenigingen van Eigenaren. De diensten die worden aangeboden zijn het secretarieel-, administratief-, financieel en bouwkundig beheer. Daarbij wordt extra aandacht gegeven aan de informatievoorziening en communicatie, het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en administrateurschap, het geven van adviseringen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice. VT2000 is SKW gecertificeerd sinds een aantal jaren. Dit betekent dat u te maken heeft met een goede en hoogstaande beheerorganisatie. Jaarlijks wordt de VvE beheerder gekeurd. VT2000 staat ingeschreven bij het AFM. AFM staat voor Autoriteit Financiële Markten. Dit houdt in dat VT2000 adviezen mag geven op het gebied van verzekeringen en schades goed kan afhandelen. Er is veel kennis van zaken in huis en de klant kan ook van advies worden voorzien. Daarnaast wordt het programma Twinq gebruikt. Hiermee krijgen het bestuur en de eigenaren inlogcodes waarmee zij beschikking hebben over onder andere de financiële administratie van de Vereniging van Eigenaren. De complete afhandeling van de overdracht van de oude beheerder wordt door VT2000 verzorgd en ook bij het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren is de klant bij VT2000 aan het juiste adres. Er is een gratis overstapservice. Net als in andere steden is VT2000 ook in Oisterwijk uw VvE beheerder. Het team van enthousiaste, deskundige en betrokken medewerkers staat altijd voor de Vereniging van Eigenaren klaar. Op werkdagen is het kantoor geopend van 08:30 – 17:00 uur. Buiten kantoortijden en in het weekend staat er ook altijd een calamiteitenteam voor u klaar. Voor VvE beheer bent u bij VT2000 aan het juiste adres.

Mogelijkheden bij VT2000

Wilt u graag meer informatie over VT2000 en/of heeft u een vraag over het VvE beheer in Oisterwijk of omgeving? Ons team helpt u graag verder. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen. VT2000 is te bereiken via 085-0410500 of info@vt2000.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom op een van onze kantoren en komen wij graag bij u op locatie. Dan kunnen wij direct kennis nemen van het gebouw en de aandachtspunten.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.