VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Goirle

De wetgeving voor verenigingen van eigenaars is steeds aan verandering onderhevig. Het beheren van de VvE is tijdrovend en intensief. Hierdoor besluiten steeds meer VvE’s om de hulp van een professioneel VvE beheerkantoor in te schakelen. Als u zelf als vrijwilliger meewerkt aan de belangen van de VvE dan weet u hoeveel tijd eraan wordt besteed. Het prettige voor de VvE is dat het beheerkantoor niet alleen werkzaamheden uit handen neemt, maar ook actief advies kan geven over allerhande zaken. Het werkveld is immers heel breed. Het is dan ook verstandig om uit te zien naar een VvE beheer kantoor in de regio Goirle die alle diensten kan verzorgen: van het voeren van de administratie, het organiseren van de ledenvergadering tot het opstellen van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en de begeleiding van het onderhoud. Verder is het belangrijk om te kiezen voor een gecertificeerd beheerkantoor, zie hiervoor ook de adviezen van VvE belang. Tevens is het actueel om te controleren of uw VvE beheerkantoor is ingeschreven bij de AFM. Een vergunning bij de AFM is nodig voor het geven van adviezen op het gebied van verzekeringen. Dit behoort ook tot de taken van een VvE beheerkantoor. Een professioneel beheerkantoor dat een inschrijving heeft bij de AFM en door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) is gecertificeerd, is VT2000. VT2000 kan alle beheer diensten aanbieden waar uw VvE in de omgeving van Goirle behoefte aan heeft. VT2000 is een partner bij het beheren van uw Vereniging van Eigenaren.

VT2000 is niet alleen actief als VvE beheerder in Goirle. Ook kunt u ons inschakelen voor het beheer van uw VvE in Tilburg, Oisterwijk, Boxtel, Schijndel en Waalwijk. 

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

VT2000 voor uw VvE in Goirle

VT2000 kan alle VvE beheer in Goirle diensten verzorgen, van het voeren van de administratie tot de begeleiding van het (groot) onderhoud. Samen met de VvE wordt eerst vastgesteld aan welke diensten de VvE behoefte heeft. Er wordt vanuit de modules, zie website VT2000 bij diensten, een pakket samengesteld. Bij het verzorgen van het beheer adviseert VT2000 aan de VvE om een meerjarenonderhoudsplan als basis te nemen voor het uit te voeren onderhoud en het bepalen van de hoogte van de reserve. Als de VvE nog geen actueel meerjarenonderhoudsplan (MJOP) heeft, dan kan VT2000 dit plan opstellen en/of actualiseren. Hiervoor is het nodig dat er een inspectie ter plaatse wordt uitgevoerd. Speciaal voor iedere VvE in de regio Goirle is een persoonlijke beheer portal gemaakt binnen het programma Twinq. Transparantie en overleg zijn immers heel belangrijk. Voor de openheid en transparantie zijn alle relevante stukken terug te vinden op de portal van de VvE. Daarnaast zijn op de portal ook de acties te volgen. Verder is er een vast team en een vaste beheerder voor iedere VvE. Dit team en de beheerder zijn van alles op de hoogte. Hierdoor heeft de VvE altijd directe communicatielijnen. Het team is goed bekend met uw VvE. De goede bereikbaarheid is wat de klanten van VT2000 erg waarderen. Ook buiten kantooruren is VT2000 bij calamiteiten goed bereikbaar. Geheel vrijblijvend en kosteloos kan de VvE meeliften met de kostenvoordelen die VT2000 voor haar klanten bereikt. Om de overstap naar VT2000 gemakkelijker te maken is er de GRATIS overstapservice en het stappenplan. U kunt hierover meer lezen op de site, maar ook contact opnemen met het VvE beheer team in Goirle van VT2000.

Meer weten over VT2000 en het VvE beheer in Goirle?

Wilt u een vrijblijvende offerte en/of meer weten over VT2000 voor uw VvE in Goirle of een andere stad, ons vakkundige team helpt u graag verder, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl. Met uw VvE spreken we graag over de mogelijkheden, dit kan ook in een persoonlijk gesprek. Wij kunnen dan direct een rondgang maken en zien wat er leeft binnen uw VvE.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.